“Aditivii si principiul transferului: cum il folosim fara sa gresim!”, este titlul temei sustinute de dr.Corina-Aurelia Zugravu la SINN 2018, in ziua de 21 februarie

In cadrul Seminarului informativ SINN 2018, dr. Corina-Aurelia Zugravu va sustine o prezentare pe tema controversatilor ADITIVI si felul in care trebuie folositi fara a lasa urme de interpretare – “Aditivii si principiul transferului: cum il folosim fara sa gresim!” – in ziua dedicata industriei alimentare, 21 februarie, dar si pe tema ” Probioticele si mentiunile de sanatate – solutii practice”, in ziua dedicata suplimentelor – 22 februarie.

In perioada 21-22 februarie 2018 se desfasoara Aula Mare a Facultății de Biotehnologii, USAMV București, Bvd. Mărăști nr.59, Sector 1,  editia a 2-a a seminarului informativ dedicat alimentelor si suplimentelor, SINN 2018 – Siguranta. Igiena – Nereguli. Noutati.

D-na dr. Corina-Aurelia Zugravu este profesor asociat la Universitatea de Medicină
și Farmacie “Carol Davila” din București și șef al Departamentului de Igiena si Ecologie la Facultatea de Asistență Medicală.

Deținând un doctorat în științe medicale și o primariat in igiena alimentatiei si nutritie și având o vastă experiență în evaluarea pericolelor privind stilul de viață în legătură cu bolile netransmisibile, evaluarea aportului alimentar și a stării nutriționale, promovarea sănătății prin schimbări comportamentale în grupurile de risc pentru populație, ea are si functia de consultant la Centrului Național deMonitorizare a Pericolelor de Mediu din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică din România.

În ultimii șapte ani, ea a fost, de asemenea expert guvernmental la grupul de lucru privind aditivii alimentari, arome și enzime din cadrul DG Sante. Între 2015 și 2017, a fost membră a panelului CEF al EFSA.Din 2015, ea reprezintă România la Monitorizare a Pericolelor de Mediu din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică din România.