Dr. Oetker participa la Ingredients SHOW 2018! Participa si tu daca vrei sa fii la curent cu noutatile in materie de ingrediente!

Dr. Oetker, cel mai mare jucător de pe piața locală a aditivilor alimentari, cu afaceri de 57 milioane euro pe an (2017) și un număr de 493 de salariați, va fi prezent la INGREDIENTS SHOW 2018 cu doi reprezentanți.

Compania activează în România din anul 1998 când a preluat firma Regal Corporation. Patru ani mai târziu a deschis și o unitate de producție lângă Curtea de Argeș, unde se produc majoritatea produselor comercializate pe plan local. Dr.Oetker a achiziționat în 2007 și Inedit Food din Cetățeni, județul Argeș, companie activă pe piața produselor din soia.

Din portofoliul com­paniei 230 produse din categoriile ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate.

Cu 26.330 de angajați și venituri anuale din vânzări de aproape 6,2 miliarde de euro, Grupul Oetker este una dintre cele mai mari companii de familie din Germania.

De mai bine de 100 de ani, LABORATORUL DE TESTĂRI garantează reuşita produselor Dr. Oetker prin testarea ingredientelor, modurilor de preparare şi dezvoltare de reţete.

Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea oamenilor. Iar această încredere nu poate fi obţinută şi menţinută decât pe baza calităţii remarcabile şi a inovaţiei permanente. Pentru ca aceste aspecte sa fie atinse reprezentantii companiei sunt prezenti permanent la seminarii si conferinte.

INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor

PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

PARTENERI

      

IN COLABORARE CU

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

PRODUCATORII si PROCESATORII beneficiaza de discounturi care ajung pana la 25% din valoare!

O alta varianta de inscriere poate fi prin transmiterea solicitarii la adresa de email office@roaliment.ro. Va rugam sa mentionati pachetul dorit.