FD INGREDIENTS participa la Ingredients SHOW 2018

FD INGREDIENTS (fosta DRINK INGREDIENTS), companie romaneasca ce are ca activitate principala importul si distibutia de arome si ingrediente pentru industria alimentara a confirmat participarea la Ingredients SHOW 2018.

FD Ingredients, societate romaneasca, cu capital privat, are ca activitate principala importul si distibutie de arome si ingrediente pentru industria alimentara, fabricate de companii de renume din Europa.

Firma FD INGREDIENTS a preluat la inceputul anului 2003 reprezentarea in Romania a celei de-a treia mari companii multinationale producatoare de arome si baze de aromatizare, Symrise – Germania, in domeniile dedicate industriei alimentare si tutunului.
Divizia Aroma & Nutritie a firmei Symrise dezvolta, produce si vinde arome si ingrediente functionale, care sunt utilizate in produsele alimentare, bauturile si produsele de sanatate. Aceasta include produse culinare si gustari, dulciuri si deserturi, produse lactate si inghetata, precum si bauturi si suplimente nutritive.

Din anul 2008, FD Ingredients, a inceput o colaborare fructuoasa cu Stern-Wywiol Gruppe – Germania. Cu o gama larga de ingrediente alimentare si solutii adaptate la cerintele clientilor, concernul Stern-Wywiol s-a stabilit ferm in piata internationala. Grupul este format din unsprezece firme de specialitate in Germania si zece afiliate in strainatate.

Colaborarea a inceput cu Muhlenchemie-DeutscheBack, companie a Stern-Wywiol Gruppe, care, la nivel mondial, are ca si activitate productia si comercializarea de enzime si amelioratori pentru industria de morarit si panificatie, inclusiv de enzime pentru corectarea calitatii materiei prime pentru productia de paste (grau dur).

Mühlenchemie, una dintre cele mai cunoscute companii din lume in domeniul ameliorarii de faina, este familiarizata cu aceste interacțiuni complexe; de ani de zile a dezvoltat sisteme enzimatice personalizate, care sa asigure performanta eficienta, in ciuda calitatii slabe a făinii.

Imbunatatirea calitatii relatiilor dintre FD INGREDIENTS, furnizorii si clientii sai a fost intotdeauna una dintre preocuparile de baza ale conducerii societatii, firma propunandu-si mentinerea unui control strict al circuitului, de la momentul comenzii clientului, importul produselor si pana la receptionarea marfii in depozitul clientului.

DESPRE INGREDIENTS SHOW 2018

Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMANIMENTA, IBA, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informații despre ingredientele disponibile pentru piața românească, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.

catre mai multe detalii

DORESC SA MA INSCRIU CU OFERTA EARLY BOOKING – 3% DISCOUNT

INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire a aproape 200 de companii din industria alimentară unde veți putea stabili noi relații, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nișe pe care le puteți exploata.