Mestesugari de Gusturi s-au inscris in concursul “Ora de bun gust” cu 4 produse

Din dorinta de a produce mezeluri sanatoase intr-o piata plina de mancare nesanatoasa s-a nascut brandul Mestesugari de Gusturi. Toate produsele noastre sunt preparate din carne proaspata ce provine numai din ferme romanesti.

Mestesugari_de_Gusturi8Folosim doar condimente naturale fara aditivi si inlocuitori deoarece consideram ca simplitatea retetelor pune in valoare calitatea si prospetimea ingredientelor. Procesul tehnologic pentru elaborarea produselor consta in sararea si maturarea lor procedeu folosit inca din antichitate dupa care urmeaza coacerea si afumarea dupa caz. Mestesugari de Gusturi isi doreste ca prin produsele sale sa arate o reinventare a traditiei in conditii de igiena si calitate actuale.

Mezeluri crud-uscate1Un loc unde gustul si savoarea carnii proaspete se impletesc armonios pentru cele mai bune si gustoase fripturi, este bacania “Mestesugarii de gusturi”. Fie ca vorbim despre un muschiulet de porc sau carnati proaspeti, fie ca visezi la o friptura de vita in sange, sau la un piept de pui fragezit, aici este locul unde vei putea alege cea mai buna carne.

In ziua de 7 iunie, se desfasoara la Clubul Diplomatic, Expo-Conferinta “100 de ani de ROMANIA – 100 de ani de TRADITIE – 100 de GUSTURI ALESE”, eveniment aflat la a 3-a editie.

Mestesugari de Gusturi, s-au inscris in concurs cu 4 produse: Ceafa de vita Black Angus maturata coapata si afumata; Pastrama de vita Black Angus maturata coapta si afumata; Duck pastrami maturat copt si afumat; Salam Auguri de porc cu nuci si prune uscate.

Ei stiu ca cel mai iubit preparat care nu lipseste de pe masa gurmanzilor este carnea. Ei stiu ca ca o friptura buna se face doar cu preparate proaspete, de calitate, atent alese.

Un moment special in cadrul evenimentului este cel al testarii OARBE a produsului romanesc intr-un panel de degustare unic printre evenimentele expozitionale de gen. Astfel, companiile romanesti se pot inscrie in competitia “Ora de bun gust” pentru premiile “Gustul Ales”, cu produsele care pot dovedi ca sunt fabricate in Romania, categoriile si subcategoriile fiind:

produse lactate: cascavaluri neafumate
carne : salamuri crud uscate, preparate fiert-afumate, salam de Sibiu
ready-meal: mancaruri din legume, mancaruri din carne
dulciuri/panificatie: paine, fursecuri, saratele
legume-fructe procesate: zacusca, dulceata, gemuri
bauturi alcoolice si nealcoolice: sucuri de fructe, vinuri (albe, rosii, roze), vinars
preparate din peste: afumate, salată de icre

VEZI CASTIGATORII EDITIEI 2017

VEZI INFORMATII COMPLETE DESPRE CONCURS

Mestesugari de Gusturi este locul de unde incepe secretul unei fripturi perfecte, este locul de unde poti alege cea mai buna carne pentru momentele in care toata familia se aduna in jurul mesei pentru a savura cele mai delicioase preparate.


DESPRE EVENIMENTUL “100 DE ANI DE ROMANIA – 100 DE ANI DE TRADITIE – 100 DE GUSTURI ALESE”

PREZENTARE GENERALA

MA INSCRIU

INSCRIU PRODUS IN CONCURS

REZERV STAND DE FURNIZOR

PARTICIP IN AUDITORIU

DORESC SA FIU PARTENER AL EVENIMENTULUI – tarife si pachete