Kellogg tinteste segmentul milenialilor cu noul smoothie preambalat Joyböl

Brandul Joyböl vizeaza milenialii din mediul urban, dupa cum precizeaza compania.

Joyböl este un smoothie de fructe ”all-in-one” care contine un amestec de cereale, fructe, fructe nucifere si seminte intr-un ambalaj atragator de tipul ”on-the-go” (ce poate fi consumat pe fuga/din mers). Pentru a fi consumat se adauga apa rece sau lapte in recipent si se agita.

Produsele existente la raft sunt disponibile in trei arome: fructe de padure si acai, capsuni-migdale-quinoa, si mango-nuca de cocos. Pentru dezvoltarea acestui nou produs, existent in cele trei variante mentionate s-a lucrat timp de 18 luni, efectuandu-se mai multe teste asupra consumatorilor si folosindu-se opiniile exprimate in situatii reale (inclusiv pe retelele de socializare) urmarindu-se gasirea unui nou tip de optiune de mic dejun care sa se potriveasca ritmului de viata alert de tip on-the-go (pe fuga).

Un purtator de cuvant al marcii Joyböl a spus:

Dati cautare dupa #SmoothieBowl pe Instagram si veti vedea cel putin 1,5 milioane de postari in care apar o multime de oameni care impartasesc propriile experiente alimentare in domeniu. Vizandu-i pe mileniali se poate spune ca Joyböl a fost lansat pentru un segment unde, pana in 2025, cresterea pentru produse alimentare ambalate va fi de 75%. Acest lucru, combinat cu obiceiul «deskfasting» (a-ti lua micul dejun la locul de munca, la birou/in fata calculatorului) ce este deja practicat frecvent de 12% dintre mileniali, ajuta Joyböl sa profite de tendintele si schimbarile de stil de viata pe termen lung ale consumatorilor cu un ritm de viata extrem de alert.

Joyböl