Activia isi completeaza portofoliul cu un nou sortiment de iaurt: Activia Mango Cereale

Activia a lansat pe piata iaurtul Activia Mango Cereale, un sortiment inovativ care completeaza gama Activia Cereale Integrale. Astfel, brandul isi diversifica portofoliul cu un nou produs, reafirmand misiunea de a oferi consumatorilor care isi doresc un stil de viata echilibrat, optiuni gustoase.

„Produsele Activia sunt create din ingrediente bine selectionate, pentru a oferi optiuni de gustari in viata noastra cotidiana. Noul Activia Mango Cereale contribuie la diversificarea alegerilor din gama pusa la dispozitia consumatorilor nostri, printr-un iaurt cremos si delicios. Iaurtul este, in general, un produs recomandat pentru meniul zilnic, iar atunci cand putem alege dintr-o varietate de mixuri de cereale si fructe, este mult mai usor sa gasim, de fiecare data, o optiune pe gustul nostru.”, a spus Lavinia Barbu, Brand Manager Activia Romania si Bulgaria.

Activia Mango Cereale imbina textura cremoasa a iaurtului, suculenta fructului de mango si cerealele crocante, toate intr-un singur mix, gata preparat. Fructul de mango contine o serie de vitamine, dar si antioxidanti, substante benefice pentru organismul uman, iar la baza iaurtului Activia se afla fermentul Bifidus ActiRegularis. De asmenea, iaurtul contine bacterii lactice vii, ce imbunatatesc digestia lactozei din produs, la persoanele care au dificultati in a digera lactoza si calciul, care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Noul produs este dedicat pentru diferite momente de consum si poate fi parte din micul-dejun, poate fi consumat in pauzele dintre mese ori ca o gustare usoara de seara. Acesta este o alegere inspirata, continand o portie hranitoare de iaurt delicios, cereale si bucati de mango.

Alaturi de Activia Mango Cereale, din gama Cereale Integrale fac parte si Activia cu Musli si Piersici, Activia cu Nuci si Ovaz, Activia cu Musli, Activia Multicereale, Activia Musli si Capsuni.

Puteti afla mai multe informatii despre produsele Activia accesand site-ul www.activia.ro sau pagina de Facebook Activia.


Despre Activia
Activia este brandul de lactate proaspete numarul unu la nivel mondial, fiind consumat in 70 de tari, de pe 5 continente. Activia se produce in fabrica de iaurt Danone din Bucuresti si a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, in prezent avand un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferintele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale si fructe, iaurturi de baut cu sau fara fructe, cat si gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutritionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricarui moment de consum (mic dejun, on the go, gustare intre mese sau dupa o cina usoara) si sunt usor de integrat chiar si in diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

In urma unei evaluari nutritionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentatii echilibrate.