ESE 2018 • Testo Romania | Solutii digitale, pentru managementul calitatii si sigurantei alimentare

”Masurati si monitorizati digital toti parametrii critici, mai usor si mai eficient crescand siguranta alimentara si imbunatatind managementul calitatii”, este concluzia prezentarii “Noul sistem digital pentru managementul calitatii si controlul sigurantei alimentare” sustinuta de Raul Smoczer, Sales Manager Solution Services, in ziua de 21 noiembrie in cadrul seminarului informativ  ESE 2018, organizat de RO.aliment la Crown Plaza Bucuresti.

Multe sectoare folosesc deja numeroasele posibilitati oferite de progresul digitalizarii. In sectorul alimentar, faptul ca managementul calitatii nu va mai fi posibil fara sisteme digitale devine din ce in ce mai evident. Printre distribuitorii si managerii de calitate din sectorul alimentar gradul de constientizare privind importanta calitatii alimentelor si responsabilitatea privind respectarea procedurilor este tot mai mare.

Sistemele digitale nu numai ca cresc calitatea managementul in productia alimentara, distributie si servicii dar si creaza efecte pozitive in intreaga companie. Avantajele managementului calitatii digitale variaza de la procese mai durabile si mai fiabile pana la rentabilitatea considerabila a economiilor de timp si investitii.

Testo Food Solution este solutia inovativa care sporeste siguranta alimentara si imbunatateste eficienta managementului calitatii obtinandu-se astfel o rentabilitate a investitiei intr-un sistem digital, oferind (printr-o) o solutie adaptata pentru fiecare etapa individuala a intreg lantului de frig, de la transportul alimentelor pana la clientul final. In acest sens, Testo prin sistemele sale digitale acorda clientilor sai un sprijin crucial in ceea ce priveste respectarea si monitorizarea atat a normelor interne cat si externe privind conformitatea in sectorul alimentar.

Inregistrarea in mod fiabil a indicatorilor de calitate si testele automate de temperatura sunt doar cateva din aspectele evidente ale sistemul digital. Mai mult decat atat, sistemul permite urmarirea si analizarea valorilor masurate din orice locatie, pentru a putea identifica si reactiona rapid in cazul neregulilor si a putea introduce masurile corective necesare. In plus, stocarea centrala si automata a datelor ofera certitudinea ca toate informatiile vor fi arhivate, iar in cazul unui audit forma digitala si totodata centralizata a documentatiei consolideaza transparenta companiei dumneavoastra.

Personalul specializat al Testo Romania sta la dispozitia clientilor sai in toate etapele procesului: de la planificare si punere in functiune pana la service sau etalonare, nevoile clientilor fiind in permanenta in atentia companiei.

Impreuna cu clientii sai Testo Romania defineste toate etapele proiectului si modul in care Testo Food Solution ii va ajuta in munca zilnica.

”Suntem intotdeauna acolo pentru dumneavoastra in timpul functionarii sistemului prin suport, intretinere si calibrarea sistemului dumneavoastra.”


ESE 2018 | Etichetare.Siguranta.Etica produseleor alimentare si a suplimentelor

DATĂ

  • 21 noiembrie – INDUSTRIA ALIMENTARĂ
  • 22 noiembrie – SUPLIMENTELE ALIMENTARE

LOCATIE: Crown Plaza Bucuresti

MAI MULTE INFORMATII LEGATE DE TEMATICA SI SPEAKERI AICI:

Taxa de inscriere/zi: 150 euro + TVA/zi

Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro.

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere MĂ ÎNSCRIU!