Cris-Tim si-a anuntat participarea la Ingredients SHOW 2018

Cris-Tim, singura companie romaneasca din industria carnii ramasa afacere de familie si-a anuntat participarea la cea de-a doua editie a INGREDIENTS SHOW, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 septembrie la Sibiu, la Hotel Ramada.

Grupul Cris-Tim are in prezent un numar de aproximativ 2.600 de angajati si activeaza pe pietele de mezeluri, de produse ready-meal, de retail si de lactate. In segmentul de mezeluri, grupul este lider de piata. Firma produce aproximativ 120 de tone de mezeluri pe zi si undeva la 15 tone pe zi de produse gata preparate, unde compania este, de asemenea, lider de piata pe respectivul segment.

Radu Timis, antreprenorul care impreuna cu familia sa controleaza Cris-Tim, si-a propus extinderea pe pietele externe prin deschiderea unei fabrici in Anglia sau in Spania, la baza deciziei stand faptul ca jucatorul exporta 15-17% din productie, dar in acelasi timp importa o buna parte din materia prima necesara realizarii produselor.

Cris-Tim este prima companie din Romania care a scos 98% din tot ce inseamna aditivi, si din tot ce inseamna E-uri.

”Si mergem mai departe, spre exemplu la Paris am fost felicitati ca suntem singura companie din Europa care are, nu un produs, nu o gama, ci toate produsele ”clean label”. Oamenii se duc spre produse sanatoase, spre produse de mare calitate.”

Pentru 2018, Radu Timis se asteapta ca grupul pe care-l detine sa realizeze o cifra de afaceri de 180 de milioane de euro.


Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, IBA, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.


Invitam procesatorii sa se inscrie la un eveniment unic pentru Romania, locul unde  veti putea stabili noi relatii, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteți exploata.

VEZI TEMATICA PREZENTARILOR

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

    

    

     

IN COLABORARE CU