Compania Super Eggs, lider european in productia si distributia de oua ambalate, oua pasteurizate si praf de oua este partener INGREDIENTS SHOW 2018

Super EggsCompania Super Eggs parte a Grupului Eurovo, lider european in productia si distributia de oua ambalate, oua pasteurizate si praf de oua, este partener al INGREDIETS SHOW 2018, eveniment care se va desfasura in perioada 11-12 octombrie la Sibiu si la care sunt asteptati sa participe peste 200 de reprezentanti ai producatorilor si procesatorilor din industria alimentara.

Praf oua

Reprezentanții firmei brăilene vor fi prezenți la standul amplasat în zona expozițională a evenimentului și vor răspunde întrebărilor potențialilor viitori parteneri de afaceri.

Super Eggs este certificat IFS atat pe centrul de colectare, sortare si ambalare oua, cat si pe fabrica de oua pasteurizate si pe cea de praf de oua.

In cadrul firmei functioneaza un laborator uzinal pentru efectuarea analizelor necesare productiei pentru a ne asigura permanent de faptul ca ouale, lichidul pasteurizat si praful de oua este de cea mai buna calitate.

Materia prima pentru obtinerea prafului de ou este reprezentata de amestec sau galbenus lichid pasteurizat incarcat in autocisterne si mentinut la o temperatura de refrigerare. Din autocisterna, amestecul sau galbenusul pasteurizat este preluat in rezervoare refrigerante cu pereti dubli, construite din otel inoxidabil unde se monitorizeaza continuu temperatura.

Lichidul pasteurizat este pre-incalzit si apoi pulverizat in camera de uscare fiind astfel transformat instant in praf de ou prin deshidratare. Camera de deshidratare este construita din panouri duble de otel inoxidabil izolate intre ele astfel incat este eliminat riscul contaminarii produsului cu particule metalice sau cu particule externe, din afara camerei de deshidratare.

polveri2

Praful de oua (amestec sau galbenus) este preluat din camera de deshidratare, cantarit automat si ambalat. Dupa cantarire si ambalare, este montat un detector de metale: daca senzorul detecteaza o particula de metal se declanseaza alarme sonore si se opreste automat tot procesul. Recipientul in care s-a identificat particula de metal este indepartat.

Compania este într-o continuă creștere și se diferențiază pe piața românească prin faptul că deține controlul total asupra calității produselor sale (de la fermele de tineret până la produsele finale).

Certificarea I.F.S. este încă o garanție a faptului că produsele Super Eggs îndeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale de siguranță și calitate.

www.supereggs.ro


INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor

STRUCTURĂ

2 SEDINȚE COMUNE care vor avea loc în prima parte a fiecărei zile de conferință

4 WORKSHOP-URI TEHNICE desfășurate unul dupa altul (nu in paralel), astfel participantii vor putea participa la toate:
• CARNE
• LAPTE și ÎNGHEȚATĂ
• DULCIURI și PANIFICAȚIE
• BACĂNIE (sosuri, maioneză, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering)

STANDURI de prezentare pentru furnizorii de ingrediente și servicii la care pot organiza demonstratii si degustari de produse realizate cu ingredientele pe care le distribuie.

Putem organiza intalniri 1 la 1, la cerere!

VEZI OFERTA COMPLETA DE PARTICIPARE IN AUDITORIU SAU CA SI PARTENER

FORMULAR DE INSRIERE