PepsiCo lansează AMP Energy Organic, cu ingrediente mai simple

PepsiCo a adăugat la gama sa de băuturi energizante noua gamă AMP Energy Organic, realizată cu doar cinci ingrediente, informează FoodBev.

Gama este destinată consumatorilor care doresc „mai multă energie și gustul excelent” al gamei AMP originale, dar cu ingrediente organice mai simple. Acum disponibilă exclusiv la magazinele 7-Eleven din SUA, gama vine în patru arome: de citrice, de nucă de cocos și ananas, de struguri și un mix tropical.

Fiecare băutură este făcută cu zahăr din trestie, cofeină din boabe de cafea verde organică, apă carbogazoasă, acid citric și arome naturale.

Ambalajul a cunoscut, de asemenea, o reîmprospătare prin utilizarea unor doze de 330 ml cu imagini care evocă „energie organică răcoritoare”, în patru culori.

Directorul de marketing al PepsiCo pentru băuturi cu arome și energizante, Justin Schwarz a spus: „AMP Energy Organic este punctul culminant al efort de inovare care se întinde pe mai mulți ani pentru a răspunde mai bine nevoilor și dorințelor emergente ale unui consumator de energie, în evoluție. Cu această nouă lansare de gamă, interesantă, vom oferi consumatorilor o alternativă pentru a obține energia de care au nevoie prin ingrediente organice, pe care le știm că și le doresc. AMP Energy Organic este pentru oricine care uneori are nevoie de acest impuls suplimentar pentru a găsi succesul în eforturile lor de zi cu zi și vrem să oferim cele mai bune ingrediente posibile pentru acești consumatori.”

Băutura se comercializează cu un preț recomandat de 1,99 $ și o ofertă promoțională de două doze pentru 3 $.