Portofoliul modular ce oferă noi soluții custom-made de procesare

Tetra Pak a lansat Customization Intelligent, un portofoliu modular de sisteme de încălzire care oferă soluții de prelucrare personalizate pentru producătorii de alimente și băuturi, relatează Food Bev.

Modulele, bazate pe tehnologiile companiei aplicate în industria laptelui, băuturilor și preparatelor alimentare, pot fi combinate într-o serie de configurații, „permițând ca fiecare soluție de încălzire să fie personalizată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client individual”.

Tetra Pak a spus că „portofoliul de echipamente de încălzire poate oferi flexibilitate și îmbunătățiri ale soluțiilor actuale pentru a sprijini nevoile prezente și viitoare ale clientului.”

Soluțiile pot fi îmbunătățite pentru a sprijini extinderea gamei de produse ale clienților de la lapte și smântână, la băuturi carbogazoase sau de la alimente pentru copii la o gamă mai largă de produse alimentare preparate. Tetra Pak a finalizat încercările noului portofoliu modular la clienți din Europa și Rusia.

Ola Elmqvist, vicepreședinte al Business Unit Liquid Food la Tetra Pak, a declarat: „Cu noul nostru portofoliu modular lucrăm cu clientul într-un mod complet colaborativ. Acest lucru este crucial, deoarece fiecare client are provocări și priorități din ce în ce mai diverse, care se schimbă adesea în timp. Începem cu discuții detaliate despre afacerea lor, despre produsele pe care le produc și despre procesul lor de producție, timpul de funcționare, costurile de utilitate și obiectivele pe termen scurt, precum și despre obiectivele pe termen lung. Cu această înțelegere profundă, suntem capabili să oferim soluții de încălzire personalizate, care să aducă valoare afacerii lor”.

Alexander Belyanov, directorul OJSC Bogdanovich GMZ, a adăugat: „Considerăm că noua unitate Tetra Pak Indirect UHT pentru aplicații lactate reprezintă o inovație semnificativă. În urma unor discuții detaliate purtate încă de la început cu privire la dezvoltarea conceptului și noul design al fabricii, Tetra Pak a reușit să ne ofere o nouă linie de procesare adaptată nevoilor noastre de îmbunătățire a performanței instalației. Noua abordare  modulară a fost mai convenabilă în ceea ce privește instalarea, eficiența și performanța, plus toate conexiunile  de servicii fiind montate în același loc, fapt care a făcut ca totul să fie mai accesibil și mai practic”.