Robotii sunt aici. Esti pregatit sa culegi beneficiile?

RPA

Organizatiile care au implementat solutii de tip RPA (Robotic Process Automation) declara in proportie covarsitoare, de 95%, ca tehnologia le-a imbunatatit productivitatea, potrivit celei de-a patra editii a studiului Deloitte Global Robotics, care analizeaza tendintele pietei si practicile emergente in folosirea de roboti software si automatizarea cognitiva.

In plus, 93% dintre cei care au implementat sau extins solutii de tip RPA sustin ca acestea au imbunatatit gradul de conformitate si 81% sunt de acord ca a contribuit la reducerea costurilor.

Beneficiile automatizarii proceselor prin robotizare sunt mai bine intelese acum ca urmare a rezultatelor dovedite si masurabile. Valoarea adusa de RPA vine din inlocuirea muncii manuale si simularea capabilitatilor umane, crescand astfel productivitatea angajatilor si a veniturilor companiilor, micsorand costurile si riscurile si sporind satisfactia clientilor si a angajatilor.

Cu toate acestea, rezultatele studiului arata ca organizatiile intampina dificultati in scalarea solutiilor RPA. Doar 4% dintre organizatii opereaza in momentul de fata peste 50 de roboti software, o crestere de doar 3% fata de 2017.

Pentru a citi studiul Deloitte accesati urmatorul link:

https://register.deloittece.com/LP=19?eid=560148C_TT-FFF-06291_ro_2018_General_Event%20ID_ro&country=ro&lang=ro&utm_campaign=RPA%20Survey%202018%20RO&utm_medium=email&utm_source=Eloqua