TVI colaboreaza cu Multivac pentru prima data la Anuga FoodTec

TVI va prezenta sistemul sau universal de portionare, portabil, GMS 1600 twincut, la standul Multivac de la Anuga FoodTec, din Köln, de luna viitoare.

Echipamentul GMS 1600 este potrivit pentru portionarea carnii congelate si proaspete in bucati sau felii de diferite grosimi. Aceste echipament succede aparatului de portionare TVI 1200 Multicut.

Capacitatea de prelucrare variaza de la fileele de porc, la partea superioara a carcasei, in cazul carnii de vita si de la o felie de carpaccio groasa de 1 mm pana la halci de carne taiate la o grosime de 300 mm. In plus, carnea cu oase, cum ar fi cotletul de porc, poate fi separata cu usurinta in felii. Lungimea maxima a produsului este de 650 mm.

Sistemul patentat de formare 3D de la TVI permite sistemului de portionare multifunctionala sa aiba cel mai inalt grad de flexibilitate si precizie, a spus compania.

TVI 1200 Multicut

Dispunand de o multitudine de module standard si programe specifice clientului, echipamentul GMS 1600 poate gestiona practic orice sarcina de portionare. Vitezele scurte de schimbare maresc disponibilitatea si, prin urmare, productivitatea. Canalul dublu de taiere asigura maximizarea debitului, la fel ca si capacitatea de reincarcare simultana in timpul procesului de portionare.

Automatizare de inalta performanta
Sistemul GMS 1600, dotat cu tehnologie de control, poate fi de asemenea automatizat si ofera precizie si o depozitare individuala a feliilor. Lungimea totala a acestui sistem flexibil de procesare a carnii, incluzand transportorul de descarcare pentru separarea garniturilor de carne si a produselor de clasa B, este de 5,2 metri.

Solutia poate fi combinata cu un congelator continuu si un modul automatizat de depozitare, conectat la o masina de ambalare termoformatoare de inalta performanta Multivac sau la un dispozitiv de ambalare in tavite.