CHEP susține formarea viitorilor profesionişti prin workshopuri

CHEP, furnizor de servicii de închiriere a paleților, a susținut workshopuri de logistică și vânzări, în cadrul primei ediţii a SUMMER’S COOL, școală de vară organizată pentru tinerii care doresc să-și descopere și să-şi pună în practică talentul în diverse arii de business.

„Parteneriatul Nestlé cu CHEP, demarat în supply chain în anul 2013, s-a extins prin aderarea companiei noastre la «Alliance for YOUth», pe plan european şi în România, încă de la lansare. Ne onorează şansa de a sta, alături de ceilalţi membri ai alianţei, faţă în faţă cu viitorii profesionişti de top şi că ne putem aduce contribuţia la formarea şi la dezvoltarea unor competenţe esenţiale pentru ei, pe o piaţă a muncii tot mai dificilă. Sectorul logistic are nevoie de buni profesionişti”, a declarat Gabriel Andronescu, Country General Manager CHEP România.

SUMMER’S COOL a facilitat întâlnirea a 20 de studenţi şi masteranzi români de top din Bucureşti, Viena şi Manchester cu experţi din 7 companii membre ale „Alliance for YOUth”.
Profesionişti din Nestlé, CHEP, Catalyst, EY, FM Logistic, g7 și Nielsen au prezentat cele mai bune practici din diferite domenii de business, printr-o abordare practică şi interactivă.

Curricula şcolii de vară s-a derulat pe parcursul a şase zile cu tematici distincte, care au construit o imagine de ansamblu asupra domeniilor de interes pentru participanţi: logistică, project management, vânzări, marketing, trade marketing, marketing digital, financiar şi leadership.

SUMMER’S COOL s-a derulat între 26 iunie şi 1 iulie 2017 la Impact Hub, Bucureşti, ca parte din „Alliance for YOUth”, program european de combatere a şomajului în rândul tinerilor inițiat de Nestlé, cunoscut în România pentru cele peste 15.500 de joburi oferite permanent, 644 de stagii de practică plătită și 225 de evenimente de dezvoltare personală și profesională, în peste trei ani de activitate.

„Alliance for YOUth”, program lansat de Nestlé in 2014, are ca principal obiectiv dezvoltarea unor serii de iniţiative profesionale, pentru a oferi tinerilor experienţă de muncă semnificativă şi stagii de pregătire.


CHEP Pooling Services România este subsidiara liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Compania deserveşte atât clienți internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. CHEP Pooling Services România oferă o gamă de soluţii logistice şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice. De asemenea, modelul CHEP este unul sustenabil în esenţă, reducând riscurile operaţionale şi deteriorarea produselor.