Conferinta Nationala “Deseurile de ambalaje: Tendinte vs. Eficienta”

Pe 16 mai, de la ora 10:30, te invitam la Conferinta Nationala “Deseurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta”, care se va desfasura in pavilionul B2 din Romexpo-Bucuresti, in cadrul Pack Expo 2018, expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est.

Conferinta Nationala “Deseurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta” este organizata de Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.

Te provocam la o dezbatere pe teme de mediu, cu cele mai arzatoare subiecte ale momentului din domeniul managementului deseurilor de ambalaje, dar si al inovatiilor si tehnologiilor folosite in productia de ambalaje si etichete.

Vei afla care este stadiul implementarii PNGD, ce solutii exista pentru deblocarea proiectelor de investitii si a proiectelor operationale, care sunt modificarile legislative de ultima ora in ce priveste taxa pe ambalaj, care este impactul modificarilor legislative in materie de ambalaje asupra industriei alimentare, dar si cum sa identifici masina de ambalare vacuum perfecta pentru businessul tau.

Conferinta va fi sustinuta de reprezentanti oficiali ai acestui sector si speakeri importanti din industria de ambalaje, printre care viceprim-ministrul si ministrul Mediului, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Gabriel Moiceanu, presedinte Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), Radu Timis, presedinte Asociatia Romana a Carnii, Mihai Petre (DELOITTE ROMANIA), Mariel Petric, Managing Partner Cora Trade si Daniel Cotop, Head of Packaging Division Cora Trade. Vezi aici agenda evenimentului.