Crăciun

După ce au lansat cu succes brandul „Fomică?”, linia de preparate și semipreparate românești, din carne de pui 100% și condimente naturale, la Indagra Food București & Carnexpo 2017, cel mai important târg internațional dedicat industriei alimentare, Grupul de firme Safir lansează campania Cârnați de Crăciun de la „Fomică?”, special pentru masă de sărbători.

Cârnați de pui cu gust adevărat, natural condimentat

Gustul Cârnăciorilor de Crăciun de la „Fomică?” este ușor de recunoscut. Combinația perfect echilibrată de condimente naturale, în cantități corecte și atent asociate, se regăsește în Cârnăciorii din carne de pui de la „Fomică?” și amintește de gustul cârnaților de casă, având același gust savuros și natural.

Cârnați de pui proaspeți, subțiri, clasici și picanți

Dedicați românilor cu poftă de viață și de sărbătoare, Cârnații de Crăciun din carne de pui pot fi găsiți în sortimentele proaspeți, subțiri, clasici și picanți. Cârnații de pui sau Cârnăciorii de bere, afumați și fierți, gata preparați, nelipsiți de la orice petrecere, au fost gândiți pentru a le face românilor viața mai ușoară, amintindu-le totodată de gustul cârnaților tradiționali, ca la mama acasă.

Produse strict ambalate, pe pofta românilor

Cârnații de Crăciun de la „Fomică?” sunt ambalați în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate, și sunt disponibili în rețeaua de magazine Auchan și în magazinele din rețeaua clasică de distribuție, Grupul de firme Safir.

Află mai multe despre produsele „Fomică?” și Grupul de firme Safir: www.safir.ro rețeaua de distribuție Safir