Incepand cu data de 8 octombrie, supermarketul Carrefour din centrul comercial Liberty Center din Bucuresti se va inchide. Pe aceasta cale, dorim sa ii multumim partenerului nostru, Liberty Center, pentru tot suportul acordat pe parcursul colaborarii noastre.

Inchiderea magazinului a reprezentat o decizie de business, pe care am agreat-o impreuna cu partenerul nostru, Liberty Center, dupa o atenta radiografie a pietei, intelegand ca preferintele si exigentele consumatorilor nostri au sporit.

Carrefour multumeste vizitatorilor supermarketului situat in Liberty Center si ii invita, incepand cu 8 octombrie, sa isi faca in continuare cumparaturile din hipermarketurile si supermarketurile din apropiere, sau in online, pe Carrefour.ro si in aplicatia BRINGO, care le va livra produsele acasa, in 90 de minute, la pret de hipermarket.

Satisfacerea nevoilor si a aspiratiilor clientilor Carrefour este importanta pentru noi, dar in acelasi timp avem o deosebita consideratie pentru angajatii nostri. Astfel, dorim sa mentionam faptul ca fiecarui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru in care ar dori sa activeze – magazin, sediu sau depozit – luand in calcul criterii precum proximitatea fata de casa sau traseul pana la munca, pentru cei din afara Bucurestiului.

In paralel, planurile de expansiune ale grupului continua sa ramana o prioritate pentru noi. Pana in prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar S2 va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, mentinand acelasi ritm al expansiunii ca cel din 2017.

CarrefourDe asemenea, S2 va fi marcat si de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, in luna noiembrie, care se va afla in interiorul centrului comercial Roman Center Value. Mai mult, vom acorda o atentie sporita diversificarii serviciilor pe care le oferim clientilor nostri, precum si extinderii numarului de orase in care punem la dispozitie serviciul Bringo.

Ne propunem ca prin toate aceste actiuni sa consolidam pozitia Carrefour ca fiind singurul retailer din Romania care propune clientilor sai o experienta multi-format completa, dar care in acelasi timp pune la dispozitia acestora alternative pentru modul in care isi pot face cumparaturile.

Intarindu-si pozitia de lider in comertul online, prin lansarea portalului unic carrefour.ro (Supermarketul Online, marketplace-ul Carrefour & Partenerii, magazinul marcii proprii TEX), a aplicatiilor Bringo si Gurmandio, retailerul construieste un univers omnicanal de referinta pentru clientii sai.

Carrefour le multumeste tuturor vizitatorilor care au trecut pragul supermarketului situat in Liberty Center in ultimii ani.


Despre Carrefour:
In Romania, grupul Carrefour ofera clientilor sai multiple posibilitati de a face cumparaturi, atat in cele 321 magazine din tara, cat si prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clientii din Bucuresti pot achizitiona produse alimentare din sectiunea „Supermarket Online”, dar si produse nealimentare din sectiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde in tara sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibila gratuit in Google Play si App Store, Carrefour le ofera clientilor din Iasi, Cluj, Constanta si Bucuresti posibilitatea de a face cumparaturi din peste 50.000 de produse la pret de hipermarket, livrate in 90 de minute.

De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clientii din Botosani, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Suceava, Piatra-Neamt, Targu Jiu si Ploiesti pot comanda o varietate mare de preparate, atat din sectiunea de gastronomie a Carrefour, cat si de la restaurantele locale, livrare gratuita si multiple metode de plata (cash, card, tichete de masa).

Carrefour a dezvoltat pentru clientii sai mijloace inovatoare de plata, precum aplicatia „Carrefour Pay”, prin intermediul careia acestia pot verifica preturile din magazin sau plati cumparaturile direct din aplicatie, la casele de marcat. Continuand seria inovatiilor, anul trecut, Carrefour a lansat in hipermarketul Carrefour Baneasa, serviciul integrat „Casa ta – Self Service”, prima casa de marcat unde clientii au posibilitatea sa scanze si sa plateasca singuri, in acelasi loc, produsele cumparate.

Carrefour sustine comunitatile in care activeaza prin programe relevante, astfel ca, in 2017, retailerul a lansat, in premiera in Romania, Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, prima de acest gen fondata alaturi de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clientii Carrefour producatorii agricoli romani cu produse de calitate si le ofera acestora oportunitatea de a accesa o piata de desfacere sustenabila.

In aprilie 2018, Carrefour Romania a lansat Filiera Calitatii Carne de Manzat, continuandu-si astfel misiunea si angajamentul de a le oferi clientilor produse romanesti de calitate, proaspete si gustoase, cu gust autentic, la un pret competitiv, prin dezvoltarea de parteneriate durabile cu micii producatori locali. Filiera Calitatii Carne de Manzat se alatura celorlalte 2 lansate de Carrefour in Romania, incepand cu 2008, pentru morcov si cartofi, asigurand controlul calitatii produselor oferite, prin monitorizarea si verificarea continua a standardelor de calitate setate impreuna cu partenerii de catre o echipa de experti.