NNS – Nutritie.Nutrienti.Sanatate = un nou eveniment marca RO.aliment adresat industriei alimentare si suplimentelor

Echipa RO.aliment are plăcerea să vă prezinte un nou eveniment, ” NNS-Nutriție.Nutrienți.Sănătate.”, care își propune să reunească specialiști din domeniul nutriției, industriei alimentare a suplimentelor și sănătății.

Având parteneri pe IBA București, ONE HEALTH, APRIL, ASMP, ROMPAN, ROMALIMENTA, NNS reprezintă punctul de plecare al unor viitoare colaborări între nutriționiști, dieteticieni, profesioniști din domeniul sănătății și industria alimentara și a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii și experiențe.

Evenimentul va avea loc în București, în luna martie 2019.

Colaborarea dintre specialiști din domenii care se întâlnesc nu foarte des în jurul aceleiași ”mese” este un bun prilej de a genera idei și soluții capabile să schimbe fața industriei alimentare și a băuturilor în următorii ani, precum și pentru a modifica politicile publice din domeniul sănătății în general și nutriției în special.

Prin procesele fiziologice specifice, alimentele și modul de consumare a acestora sunt esentiale pentru sanatate și calitatea vieții.

Calitatea biologica a produselor alimentare de origine animală consumate este conditionata de specia si rasa, vârsta, modul de crstere, inclusiv hrana (furajele) si tratamentele aplicate animalelor. Valoarea biologică a alimentelor de origine vegetală este direct proporțională cu zona geografica și zona de relief în care sunt cultivate furajele folosite în hrana animalelor și de tipul agriculturii aplicate – intensiv sau ecologic .

Conferința își propune să prezinte strategii inovatoare de îmbunătățire a sănătății cu cele mai bune soluții de nutriție, cei mai buni nutrienți, alimente pentru stări de nutritie speciala, precum și studii preclinice și clinice, noțiuni de proprietate intelectuală, oferind o deosebită oportunitate profesioniștilor din domeniu pentru a discuta ultimele cercetări și provocări în alimentație.

Calitatea vietii fiecarui individ se regaseste în starea de bine, sănătate, adaptare, satisfacție, bucurii și fericire.

TEMATICĂ

Prezentările speakerilor și temele de discuție se vor concentra pe problemele actuale, dar și pe viitoarele tendințe globale și locale în domeniul nutriției și industriei alimentare si a suplimentelor care pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a consumatorului român acoperind urmatoarele segmente:

 • Alimente functionale “comerciale”
 • Alimente pentru stări de nutritie speciala
 • Studii preclinice și clinice
 • Funcționalitate
 • Cercetare & dezvoltare
 • Noțiuni de proprietate intelectuală
 • Componente biologic active
 • Inovații și tendințe

CUI SE ADRESEAZĂ?

 • Specialiștilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
 • Specialiștilor din departamentele de Calitate și/sau Producție
 • Departamentelor de Marketing și de Vânzări.
 • Directorilor de fabrică, directorilor generali

25% discount pentru inscrierile efectuate in perioada 10-31 decembrie 2018

Taxa de inscriere: 200 euro + TVA

Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro.

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere MĂ ÎNSCRIU!