Maratonul de Nutritie si Imunitate 2020

Pentru ca in contextul impus de restrictiile COVID 19 evenimentele planificate au trebuit anulate sau orientate in online, incepem seria acestora prin organizarea unui marathon de webinarii pe parcursul a doua zile dedicate consumatorilor si specialistilor in egala masura.

Dintre cele mai cunoscute si apreciate evenimente organizate pana in present putem enumera: INGREDIENTS SHOW-expo conferinta, ajuns la a 4-a editie in 2020, ESE-Etichetare Siguranta Etica, seminar ajuns la a 5-a editie si NNS-Nutritie Nutrienti Sanatate, expo conferinta unica pentru Romania care s-a bucurat de un real success inca de anul trecut cand a avut loc prima editie, campania B2C demarata in 2019 – “Sa intelegem mai bine alimentele” si concursul “Gustul Ales”.

MARATONUL DE NUTRITIE SI IMUNITATE 2020

„Sănătatea depinde de echilibrul între alimentație si activitatea fizică!”

12 specialisti invitati | 12 conferinte individuale | 14 de ore de informatii

Eveniment transmis pe platforma ZOOM cu streaming pe Facebook si YouTube.

Eveniment UNIC care are ca scop transferul de cunostinte de la specialisti in nutritie si alimentatie catre consumatori in contextul perioadei prin care trecem. În urma carantinei apar modificări de stil de viaţă, nu doar de regim alimentar, iar modificările de regim sunt o consecinţă a acestor modificări de stil de viaţă. Aici putem menţiona relaţiile cu cei din jur din această perioadă, care sunt afectate, starea psihologică, apariţia anxităţii, sau cu afectarea principalelor nevoi – cea de siguranţa.

STRUCTURA

Se desfasoara pe parcursul a doua zile, fiecare webinar avand o durata de maxim 45 de minute incluzand si Q&A cu o pauza de 15 de minute intre.

PARTICIPARE

Vor fi doua variante de participare, pe ZOOM si pe Facebook si in plus pachetele care includ servicii de promovare pentru companii.

Pachet BUSINESS = participare pe platforma ZOOM care va oferi participantilor posibilitatea de a interactiona direct cu speakerii cat si posibilitatea de a pune intrebari la care vor primi raspunsurile LIVE, in sectiunea Q&A de la finalul fiecarei conferinte.

Pachet SIMPLE = Participare pe Facebook care va oferi participantilor posibilitatea de a urmarii prezentarile fara a putea intercationa direct. Intrebarile pot fi puse prin comentarii la postarea LIVE, iar raspunsurile vor fi primite ulterior.

DESPRE CE VOM VORBI?
Imunitate, antioxidanti, probiotice si prebiotice, influenta alimentatiei asupra organismului, alimentatia pentru diverse stari nutritionale speciale, alimentatia si COVID-19, alimente preventive si alimente cu risc.
CINE SUNT SPEKERII?
Oameni de știință, medici, nutriționiști, profesioniști din domeniul sănătății, industriei alimentare și a suplimentelor alimentare din Europa si Romania.
CUI NE ADRESAM?
Consumatorilor in general! Specialiștilor din industria alimentara sau a suplimentelor datorita specificului temelor abordate – departamentelor de R&D, marketing.
CE FACEM DIFERIT?
Eveniment unic ce are ca scop principal facilitarea accesului la informatie punand in contact CONSUMATORUL cu oameni de știință, medici, nutriționiști, profesioniști din domeniul sănătății, industriei alimentare și a suplimentelor alimentare

De 5 ani RO.aliment pune la dispozitie specialistilor din industria alimentara si a suplimentelor alimentare un pachet complet si complex de informare si promovare oferind drept canale de comunicare evenimente B2B si B2C, website si e-newsletter zilnic, fiind singura agentie din Romania care organizeaza seminarii si conferinte exclusiv pentru aceste doua industrii.

Event Details
Nastasia BELC
Doctor inginer conferentiar universitar
IBA Bucuresti
Cercetător gradul I și Director general al Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București. Este conferențiar la Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București
Gabriela BERECHET
Specialist gastrotehnică și tehnologii alimentare
Gabriela Berechet Consulting
Autor a peste 70 de articole stiintifice destinate alimentelor, tehnologiilor si amenajarilor tehnologice ale bucatariilor profesionale.. Autor al mai multor carti: Cartea bucătarului profesionist - 2016, Cartea cofetarului-patiser | 2018.
Dan VODNAR
Profesor Universitar și Prorector Cercetare USAMV Cluj Napoca
Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară, Cluj Napoca
“Eu cred în puterea exemplului şi în concluzii, precum: PERSEVERENŢA BATE INTELIGENŢA! PASUNEA ÎNSEAMNĂ SUCCES! VALOAREA UMANĂ ESTE MULT MAI MARE DECÂT PREJUDECATA CELORLALŢI! MUNCA ÎNNOBILEAZĂ ŞI INSPIRĂ OMUL”
Amedeo GRIGOREAN
Medic si nutritionist in oncologie
Affidea Bucuresti, Institutul Sanului Monza
Pasiunea pentru nutriție debutează în jurul anului 2010, la început ca o preocupare pentru îmbunătățirea sănătății și stilului de viață personal și al familiei. Pregătirea ulterioară prin cursuri specializate duce la obținerea calificării profesionale de nutriționist în 2015.
Nicolae HANCU
Medic și nutriționist, profesor emerit doctor, membru de onoare al Academiei Române
-
Presedintele Federatiei Romane de Diabet, seful catedrei de diabet, boli de nutritie si metabolism al Universitatii Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, formatorul scolii de nutritionisti din tara noastra
Tatiana ONISEI
CS II Sef Seviciu National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului,
IBA Bucuresti
Organizator si coordonator al Programului de instruire în domeniul specific al suplimentelor alimentare pe bază de plante medicinale aromatice și produse ale stupului, desfasurat la INCDBA-IBA Bucuresti, dedicat operatorilor care activeaza in domeniul suplimentelor alimentare.
Liviu PANTĂ
Doctor in medicina veterinara, nutritionist
Omnia Med Concept
Liviu Pantă este membru fondator al Societății Naționale pentru Nutriție în Zootehnie și Medicină Veterinară cu experienta
Carmen CHIFIRIUC
Profesor doctor biolog prorector cercetare Universitatea Bucuresti
Universitatea Bucuresti
Este coordonator/membru cheie/responsabil a 17 granturi de cercetare cu finanțare internă și 5 cu finanţare externă și membru în echipa de cercetare a 50 de proiecte naționale și internaționale.
Amalia Carmen MITELUȚ
Doctor inginer conferentiar
USAMV Bucuresti
Are o bogată activitate de cercetare științifică și didactică (27 de ani) în domeniul științei și tehnologiei alimentului și al biotehnologiilor alimentare.
Nicolae Corcionivoschi
Cercetator si specialist in biotehnologie
Agri-Food and Biosciences Institute
Lucrarile stiintifice (peste 40 ISI si 4 carti) au acumulat pana in present peste 400 de citari ISI avand contracte de cercetare ca si Director in valoare peste 4 mil euro.
Iani Chihaia
Doctor inginer presedinte ANFNC
-
He has extensive work experience and is constantly concentrating efforts on promoting the efficient and safe use of feed ingredients, modern nutrition, feed formulation techniques, animal feeding concepts and technology transfer in the area of compound feed manufacturing and soy processing.
Dana Mihaela POP
Doctor inginer consultant industria alimentara
Whine Doctor
Pânã acum a participat la proiectarea tehnologicã a 25 de fabrici de produse alimentare, precum și la implementarea a 10 sisteme de calitate la operatori industriali sau la firme din HORECA.
Peter SURAI
Biochimist, profesor, soecializat pe antioxidanti, in special pe Se organic
-
He has been awarded honorary professorships in nutritional biochemistry at various universities in the UK, Hungary, Bulgaria, Ukraine and become a foreign member of Russian Academy of Sciences.
Simple
75 LEI

Participare la eveniment in ambele zile

Acces prin Facebook pe grupul creat special pentru acest eveniment - Maratonul de nutritie si imunitate : https://www.facebook.com/groups/maratonuldenutritiesiimunitate

Intrebarile vor fi puse pe grupul de Facbook special creat

Business
350 LEI

Participarea la eveniment in ambele zile

Acces pe ZOOM sau Facebook

Posibilitatea de a intercationa LIVE

Prezentarile format PDF

Inregistratea video a intregului maraton

Diploma de participare

include promovare COMPANIE
Power
1950 LEI

Participarea la eveniment in ambele zile pentru 3 persoane cu pachet BUSINESS
Postarea logo-ului pe COVER-UL evenimentului timp de 1 zi in zona "Powered by"

Postarea logo-ului pe site-ul evenimentului in zona dedicata partenerilor

Publicarea a 2 articole pe site-ul www.roaliment.ro si distribuite oe pagina de Facebook si Linkedin

include promovare COMPANIE
Platinum
2450 LEI

Participarea la eveniment in ambele zile pentru 4 persoane cu pachet BUSINESS

Postarea logo-ului pe COVER-UL evenimentului in ambele zile de eveniment in zona "Powered by"

Postarea logo-ului pe site-ul evenimentului in zona dedicata partenerilor

Publicarea a 2 articole pe site-ul www.roaliment.ro si distribuite oe pagina de Facebook si Linkedin

Video de prezentare de 3-4 minute difuzat in pauze

Pentru a va inregistra la eveniment va rugam sa consultati tarifele de participare si apoi sa completati formularul de inscriere 

Evenimentul se desfasoara online,

- pe platforma Zoom

- cu livestreaming pe Facebook

Dupa ce va inscrieti veti primi in timp util un link continad codul de accesare a platformei, asta in cazul in care achizitionati pachetul Business.

In cazul pachetului SIMPLE, evenimentul va fi urmarit LIVE pe grupul de Facebook creat special pentru acest eveniment: https://www.facebook.com/groups/maratonuldenutritiesiimunitate

Conform Termenilor si conditiilor afisate pe site-ul evenimentului, puteti primii banii inapoi daca anuntati retragerea cu 14 zile inainte de eveniment, sau in caz de forta majora prin instiintarea Agentiei la office@roaliment.ro

Da, puteti trimite o alta persoana in locul dumneavoastra cu conditia sa ne anuntati cu cel putin 48 de ore inainte de eveniment la office@roaliment.ro.

Da, oferim un discount de 5% pentru participarea a cel putin 4 persoane si un discount de 10% de la 5 persoane in sus.

Leave a Comment

Event Details
Partners