Speakeri

Medic și nutriționist, profesor universitar doctor, membru de onoare al Academiei Române
Presedintele Federatiei Romane de Diabet, seful catedrei de diabet, boli de nutritie si metabolism al Universitatii Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, formatorul scolii de nutritionisti din tara noastra
Decan
Profesor titular la facultatea Știința și ingineria alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cu o vechime de 35 de ani în învățământul superior și în cercetare, dezvoltare și inovare.
Senior Technical Manager EMEA
Responsabilă pentru suportul tehnic și științific intern și extern din Europa in cadrul companiei Kemin, departamentul Human Nutrition and Health
Profesor universitar emerit la FSIA Galati, doctor inginer, Microbiologie industrială
Cu o vasta sctivitate stiintifica in domeniile: Caracteristicile nutriţionale ale alimentelor; Componenţi biologic activi ai alimentelor; Alimente functionale; Relaţia alimente- alimentaţie – sănătate ; Influenţa procesărilor asupra potentialului nutritional si biologic al alimentelor; Calitatea produselor alimentare.
Medic si nutritionist in oncologie
Pasiunea pentru nutriție debutează în jurul anului 2010, la început ca o preocupare pentru îmbunătățirea sănătății și stilului de viață personal și al familiei. Pregătirea ulterioară prin cursuri specializate duce la obținerea calificării profesionale de nutriționist în 2015.
Doctor inginer conferentiar universitar
Cercetător gradul I și Director general al Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București. Este conferențiar la Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București
Profesor Universitar și Prorector Cercetare
“Eu cred în puterea exemplului şi în concluzii, precum: PERSEVERENŢA BATE INTELIGENŢA! PASUNEA ÎNSEAMNĂ SUCCES! VALOAREA UMANĂ ESTE MULT MAI MARE DECÂT PREJUDECATA CELORLALŢI! MUNCA ÎNNOBILEAZĂ ŞI INSPIRĂ OMUL”
Specialist industria alimentara
In anul 2003 a obtinut titul de doctor în științe inginerești cu lucrarea “Cercetari privind influenta unor procese fizice asupra calitatii si valorii nutritive a pastelor fainoase”. Ulterior s-a dedicat activității de cercetare, la început prin constituirea departamentelor R&D ale unor mari companii din sector, apoi în echipele de management ale unor proiecte naționale și internaționale.
CS II Sef Seviciu National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului,
Experienta in cercetare stiintifica (CS II din 1997) a fost acumulata in cei peste 25 ani de activitate desfasurata in cadrul Centrului de Cercetari Biologice Iasi - Laboratorul de Cercetari “Stejarul” din Piatra Neamt, iar din 2011 in cadrul INCDBA - IBA Bucuresti, ca Sef al Seviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului, cu atributii in domeniul notificarii, supravegherii si controlului suplimentelor alimentare.
Doctor in medicina veterinara, nutritionist
Liviu Pantă este membru fondator al Societății Naționale pentru Nutriție în Zootehnie și Medicină Veterinară cu experienta
Ingienr industria alimentara
Ingienr industria alimentara
Specialist gastrotehnică și tehnologii alimentare
Autor a peste 70 de articole stiintifice destinate alimentelor, tehnologiilor si amenajarilor tehnologice ale bucatariilor profesionale.. Autor al mai multor carti: Cartea bucătarului profesionist - 2016, Cartea cofetarului-patiser | 2018.
Sef departament pentru determinarea standardelor de calitate în alimente, Direcția Politici și Cercetare în Nutriție
MRCVS RFoodSPrac Field Veterinary Manager – Area 3
Growth Manager
Specialist de Marketing și Suport Vânzări
De 10 ani absolventă a Facultății de Management din cadrul Universității Babeș Bolyai
Director Executiv
Dr. Ing. SPECIALIST INDUSTRIA LAPTELUI
Doctor inginer conferentiar
Are o bogată activitate de cercetare științifică și didactică (27 de ani) în domeniul științei și tehnologiei alimentului și al biotehnologiilor alimentare.
Cercetator si specialist in biotehnologie
Lucrarile stiintifice (peste 40 ISI si 4 carti) au acumulat pana in present peste 400 de citari ISI avand contracte de cercetare ca si Director in valoare peste 4 mil euro.
Doctor inginer prorector
Este coordonator/membru cheie/responsabil a 17 granturi de cercetare cu finanțare internă și 5 cu finanţare externă și membru în echipa de cercetare a 50 de proiecte naționale și internaționale.
Doctor inginer presedinte ANFNC
He has extensive work experience and is constantly concentrating efforts on promoting the efficient and safe use of feed ingredients, modern nutrition, feed formulation techniques, animal feeding concepts and technology transfer in the area of compound feed manufacturing and soy processing.
Doctor inginer consultant industria alimentara
Pânã acum a participat la proiectarea tehnologicã a 25 de fabrici de produse alimentare, precum și la implementarea a 10 sisteme de calitate la operatori industriali sau la firme din HORECA.
Biochimist, profesor, soecializat pe antioxidanti, in special pe Se organic
He has been awarded honorary professorships in nutritional biochemistry at various universities in the UK, Hungary, Bulgaria, Ukraine and become a foreign member of Russian Academy of Sciences.
Newsletter
Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
March 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031