Speakeri

Consultant etichetare
Sef departament pentru determinarea standardelor de calitate în alimente, Direcția Politici și Cercetare în Nutriție
MRCVS RFoodSPrac Field Veterinary Manager – Area 3
Growth Manager
Specialist de Marketing și Suport Vânzări
Director Executiv
Dr. Ing. SPECIALIST INDUSTRIA LAPTELUI
CS II Sef Seviciu National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului,
Experienta in cercetare stiintifica (CS II din 1997) a fost acumulata in cei peste 25 ani de activitate desfasurata in cadrul Centrului de Cercetari Biologice Iasi - Laboratorul de Cercetari “Stejarul” din Piatra Neamt, iar din 2011 in cadrul INCDBA - IBA Bucuresti, ca Sef al Seviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produsele Stupului, cu atributii in domeniul notificarii, supravegherii si controlului suplimentelor alimentare.
Doctor inginer conferentiar universitar
desemnată de Ministerul Cercetării și Inovării pentru a fi membru al Consiliului de conducere al Inițiativei Europene de Programare Comună „Agricultură, securitate alimentară în contextul schimbărilor climatice” (FACCE JPI) și în Consiliul de Conducere al Inițiativei de Programare Comună “Dietă sănătoasă pentru o viață sănătoasă”, HDHL JPI. Nastasia Belc este, de asemenea, responsabilul Nodului Național al infrastructurii de cercetare pan-europene METROFOOD-RI.
Doctor inginer conferentiar
Are o bogată activitate de cercetare științifică și didactică (27 de ani) în domeniul științei și tehnologiei alimentului și al biotehnologiilor alimentare.
Cercetator si specialist in biotehnologie
Lucrarile stiintifice (peste 40 ISI si 4 carti) au acumulat pana in present peste 400 de citari ISI avand contracte de cercetare ca si Director in valoare peste 4 mil euro.
Doctor inginer prorector
Este coordonator/membru cheie/responsabil a 17 granturi de cercetare cu finanțare internă și 5 cu finanţare externă și membru în echipa de cercetare a 50 de proiecte naționale și internaționale.
Doctor inginer presedinte ANFNC
He has extensive work experience and is constantly concentrating efforts on promoting the efficient and safe use of feed ingredients, modern nutrition, feed formulation techniques, animal feeding concepts and technology transfer in the area of compound feed manufacturing and soy processing.
Doctor inginer consultant industria alimentara
Pânã acum a participat la proiectarea tehnologicã a 25 de fabrici de produse alimentare, precum și la implementarea a 10 sisteme de calitate la operatori industriali sau la firme din HORECA.
Doctor in medicina veterinara, nutritionist
Liviu Pantă este membru al Asociației Generale a Medicilor Veterinari din România, al Asociației Mondiale a Științei dedicate Păsărilor și membru fondator al Societății Naționale pentru Nutriție în Zootehnie și Medicină Veterinară.
Medic și nutriționist, profesor universitar doctor, membru de onoare al Academiei Române
presedintele Federatiei Romane de Diabet, seful catedrei de diabet, boli de nutritie si metabolism al Universitatii Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, formatorul scolii de nutritionisti din tara noastra
Profesor Universitar și Prorector Cercetare
“Eu cred în puterea exemplului şi în concluzii, precum: PERSEVERENŢA BATE INTELIGENŢA! PASUNEA ÎNSEAMNĂ SUCCES! VALOAREA UMANĂ ESTE MULT MAI MARE DECÂT PREJUDECATA CELORLALŢI! MUNCA ÎNNOBILEAZĂ ŞI INSPIRĂ OMUL”
Specialist gastrotehnică și tehnologii alimentare
Autor a peste 70 de articole stiintifice destinate alimentelor, tehnologiilor si amenajarilor tehnologice ale bucatariilor profesionale.. Autor al mai multor carti: Cartea bucătarului profesionist - 2016, Cartea cofetarului-patiser | 2018.
Biochimist, profesor, soecializat pe antioxidanti, in special pe Se organic
He has been awarded honorary professorships in nutritional biochemistry at various universities in the UK, Hungary, Bulgaria, Ukraine and become a foreign member of Russian Academy of Sciences.
Medic si nutritionist in oncologie
Pasiunea pentru nutriție debutează în jurul anului 2010, la început ca o preocupare pentru îmbunătățirea sănătății și stilului de viață personal și al familiei. Pregătirea ulterioară prin cursuri specializate duce la obținerea calificării profesionale de nutriționist în 2015.
Newsletter

Gaseste evenimentul potrivit pentru tine
December 2020
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031