Home Actualitate Amplă participare internațională la INGREDIENTS SHOW 2020

Amplă participare internațională la INGREDIENTS SHOW 2020

0

Cea de-a patra ediție a INGREDIENTS SHOW combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

Ne bucuram să anunțăm confirmarea participării în calitate de vorbitori în cadrul evenimentului a mai multor specialiști cu expertiză internatională:

Dirk Van Ham General Secretary at FEDIMA EUROPE

Karl de Smedt Sourdough Librarian Puratos Group

Claudia Zoani Coordinator Metrofood

Szigeti Tamas WESSLING Ungaria

Angel Martinez Centro Tecnologico Nacional de la Conserva y Alimentacion

VEZI PROGRAM, TEME ȘI VORBITORI LA ACESTA DATĂ

Conferința INGREDIENTS SHOW 2020 se va desfășura ONLINE, pe ZOOM în perioada 5 – 9 octombrie 2020, fiecare zi fiind dedicată unei singure ramuri a industriei, noutatea fiind o zi dedicată consumatorilor, în care îi invităm pe toți cei care vor să afle ce înseamnă ingredientele tipărite pe etichetă să adreseze live întrebări specialiștilor invitați.

CĂTRE FORMULAR DE ÎNSCRIERE ÎN AUDITORIU | 150 LEI/ZI • 250 LEI/5 ZILE

„INGREDIENTS SHOW 2020 este despre NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, EVOLUȚIE, PLANIFICARE, ADAPTARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente funcționale, alimente noi și produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igienă, produse organice, cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajută inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație”, a declarat Claudia Bocean, General Manager RO.aliment, agenția care organizează INGREDIENTS SHOW.

Astfel, pe data de 5 octombrie, vor fi prezentări pentru industria cărnii și produse alternative, pe 6 octombrie vom discuta despre ingredientele pentru suplimentele alimentare, urmând ca pe 7 octombrie să furnizăm informații despre lapte, înghețată și produse alternative. Ziua de 8 octombrie va fi doar despre ingrediente/materii prime pentru morărit, panificație, dulciuri și produse alternative, iar pe 9 octombrie are loc o nouă ediție a campaniei „Să înțelegem mai bine alimentele”, o zi cu intrare gratuită pentru consumatori. Timp de două ore, pe 9 octombrie, specialiștii vor răspunde în direct despre aditivii din componența unui produs alimentar.

INGREDIENTS SHOW se adresează companiilor producătoare din industria alimentară și a suplimentelor alimentare, furnizorilor de ingrediente, tehnologii sau servicii, organizațiilor de cercetare-dezvoltare de profil, autorităților în domeniu, universităților, asociațiilor profesionale și presei de specialitate.

Despre INGREDIENTS SHOW

Organizată de revista de specialitate RO.aliment, expo-conferința INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire pentru liderii industriei de ingrediente. Pe parcursul evenimentului, sunt prezentate cele mai recente soluții aduse pe piața românească și se fac schimb de idei și experiențe între furnizori și industria de procesare și producție a alimentelor și suplimentelor alimentare. INGREDIENTS SHOW 2020 combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producătorii de alimente și suplimente alimentare.

Skip to toolbar