Home Actualitate ANPC: Mai putine neconformitati la raft

ANPC: Mai putine neconformitati la raft

0

Astazi, 21 ianuarie 2020, la sediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Vicepresedintele ANPC, doamna Valentina Veronica Mitran Piticu a avut o intalnire de lucru cu domnul Dorin Cojocaru, presedintele APRIL – Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al ANPC.

Principalele subiecte discutate au vizat o colaborare mai stransa intre ANPC si Patronat in vederea reducerii falsificarilor de produs si probleme de etichetare pentru a se realiza o corecta informare a consumatorilor referitor la procentul de grasime, procentul de proteina si valorile nutriţionale.

De asemenea, se are in vedere imbunatatirea relatiilor dintre mediul de afaceri si ANPC in scopul asigurarii protectiei eficiente a consumatorilor.

„Astazi am avut onoarea sa fiu invitat la ANPC pt a discuta situatia actuala din piața produselor lactate .. Am toata increderea ca vom reuși impreuna ( ANPC si mediul de afaceri) sa gasim strategii de reducere a neconformităților depistate la raft! Mulțumesc doamnă Vicepreședinte Vera Mitran si domnule director Paul Anghel,” a declarat https://anpc.ro/la rândul său domnul Dorin Cojocaru, presedintele APRIL.

Skip to toolbar