”Fomica?” lanseaza NOI produse: pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui

0
117

”Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate doar din carne de pui si condimente naturale, marca Grupul de firme Safir, lanseaza in luna august 2018 doua noi produse gata preparate, din gama PUI LA GHIOZDAN:pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui.

Satisfacerea cerintelor consumatorului dicteaza succesul pe piata alimentara, iar atunci cand vocea sa este ascultata si materializata, reusita este garantata.

Produse gata preparate ideale pentru copii: pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui

Odata cu finalul sezonului de gratare, brandul ”Fomica?” isi indreapta atentia spre un nou sezon, in care inceperea scolii reprezinta elementul principal, parintii pornind in cautarea produselor gata pregatite, sanatoase, satioase, potrivite pentru pachetel, pe placul copiilor.

”Fomica?” la nevoie se cunoaste si lanseaza doua produse perfecte pentru cei mici: pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui.

Preparate satioase si gustoase, cu numeroase beneficii pentru sanatate

Safir4, "Fomica?"Facute doar din carne de pui (piept sau pulpa) si condimente naturale, printr-un procedeu sigur, transparent, prin deshidratare, adica eliminarea lichidului din continut prin uscare, pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui reprezinta produse naturale, sanatoase, gustoase.

Pe langa aceste beneficii, pastrama din piept de pui si cea din pulpa de pui sunt o sursa foarte buna de proteine slabe, de inalta calitate, cu un continut redus de colesterol, fiind alimente recomandate in diete.

Toate acestea fac din noile produse ”Fomica?” preparate ideale pentru copii, de pus la pachetel pentru scoala, dar si pentru persoanele care isi doresc o masa sanatoasa, rapida, cu un continut proteic bogat si cu un continut redus de grasimi.

Incearca pastrama din piept de pui si pastrama din pulpa de pui de la ”Fomica?” si bucura-te de gustul adevarat al carnii de pui, natural condimentat.