Selgros lanseaza „Micile vedete in Bucatarie”, serie de emisiuni dedicata educatiei alimentare sanatoase in familie

0
105
vedete, selgros

Cu ce se potriveste cel mai bine un avocado? De ce e sanatos sa mancam mult peste? Ce poti scoate mai bun din capsunile astea frumoase? La acestea si la multe alte intrebari raspunde, incepand cu data de 15 mai, noua serie de emisiuni „Micile vedete in Bucatarie”, un program online si TV dezvoltat de Selgros Cash&Carry Romania impreuna cu Scoala de Televiziune si Film pentru Copii „Micile Vedete”.

In program, destinat deopotriva copiilor si parintilor acestora, chefi renumiti din Romania – Nico Lontras, Ciprian Nicolescu, Alin Barabancea, Titi Merisan, Cristian Dumitru, Laurentiu Hairadin – vor gati preparate delicioase, sanatoase si usoare, asistati de Daria, gazda programului, dar si de alti copii de la Scoala „Micile Vedete”.

„Seria va avea 12 episoade, iar in fiecare episod va fi gatita cate o reteta propusa de un Chef bucatar. In timp ce bucatarul gateste si prezinta ingredientele, ajutat de Daria, experti in nutritie explica importanta asocierii corecte a ingredientelor folosite de Chef si rolul acestora in alimentatia sanatoasa a copiilor”, afirma Ariana Pendiuc, producatoarea proiectului „Micile Vedete in Bucatarie”.

„Cu acest program educativ si totodata distractiv pentru copii si parinti, Selgros isi consolideaza una dintre misiunile asumate – cea de a contribui la cultivarea spiritului unei alimentatii sanatoase, conditie de baza in cresterea calitatii vietii pentru generatiile actuale si viitoare, in Romania. Am fost inspirati, in decizia producerii acestui program, si de succesul campaniei noastre ‘Sanatatea Incepe din Farfurie’, care ne-a ajutat sa intelegem cata nevoie de educatie alimentara exista in societatea romaneasca”, declara Robert Hellwagner, Chief Executive Officer al Selgros Cash & Carry.

Primul episod al seriei este online si poate fi urmarit pe paginile dedicate „Micile Vedete in Bucatarie” de pe Facebook, Instagram si YouTube, iar din vara, cele 12 episoade vor fi difuzate si pe TVR1.


Despre Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”
„Micile Vedete” inseamna copii actori care au jucat in filmele si reclamele de la televizor, absolventi ai Scolii de Film si Televiziune. Este prima Scoala de Film si Televiziune pentru Copii din Romania, dedicata exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, infiintata in anul 2010 de catre surorile Ariana si Ema Pendiuc – regizor de film si, respectiv, realizator de emisiuni de televiziune.

selgros, vedeteIn cei 9 ani de activitate, Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” a reusit, impreuna cu o echipa de productie tanara si profesionista, alaturi de trainerii scolii si de cei peste 700 de elevi pe care i-a instruit, sa realizeze 26 de filme de scurt si mediu metraj pentru copii.Despre Selgros Cash&Carry Romania
Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 de magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrita si Constanta.
Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.