Home Campanie Avastar este sustinator al campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”si in 2020

Avastar este sustinator al campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”si in 2020

0

Avastar, reputatul abator din zona Sucevei, un adevarat motor al economiei locale, este si anul acesta partener al campaniei nationale de informare corecta „Sa intelegem mai bine alimentele”.

Mesajele campaniei, informarea corecta a consumatorului si a presei, alimentatia inteligenta si echilibrata si promovarea produselor romanesti de cea mai buna calitate au rezonat cu viziunea Avastar, motiv pentru care compania a decis sa sprijine aceasta initiativa pentru al doilea an consecutiv.

Mesajele catre consumatori vor fi transmise folosind canalele online, pe retelele de socializare cat si prin intermediul site-ului www.roaliment.ro.

Urmarind scopul campaniei, acela de a educa si informa consumatorii despre cum se citeste corect eticheta alimentelor, ce presupune o dieta alimentara echilibrata, sau cum sa alegem corect produsele la raft, ne-am propus si in 2020 sa aratam ca avem procesatori corecti, care vor face fata cu brio perioadei prin care trecem asigurandu-i pe consumatori ca se intreprind toate masurile pentru ca acestia sa gaseasca la raft o paleta diversificata de produse, atat de necesara unei nutritii echilibrate, mai ales in acesta perioada.

Despre Avastar

Avastar reprezinta o afacere de familie, cu investitii de aproximativ 7 milioane de euro in sacrificarea, transarea si distributia produselor catre magazine, pe cele trei linii de productie: carne de vita, de porc si de oaie. De multi ani este unul dintre furnizorii de top in zona Moldovei si nu numai, numarandu-se printre primii jucatori de acest calibru ce au dobandit acreditarea SR EN ISO 9001/2015, SR EN ISO 22000/2005, SR EN ISO 14001/2015, BRC si IFS.

De la inceputul ca un microabator cu cinci angajati in zona Pascani in urma cu 25 de ani, timp de 25 ani Avastar a crescut constant pana la o cifra de afacer de peste 140 milioane lei, exporta in statele-membre Uniunii Europene, dar si in afara blocului comunitar. Pentru a-si consolida pozitia pe piata externa, compania participa in calitate de expozant la marile evenimente dedicate industriei alimentare – Anuga Koln Germania, Carnexpo Bucuresti Romania.

In anul 2000, Avastar a inaugurat primul magazin propriu in Pascani. Dupa aproape 20 de ani Avastar aduce pe piata Moldovei un nou tip de unitate comerciala, adresata consumatorului modern, cu o oferta bogata de produse semipreparate, sub brandul Picanteria. Pentru a sustine acest demers, Avastar va investi 3 milioane de euro pentru infiintarea sectiei noi de fabricare a semipreparatelor.

Credem ca succesul in afaceri este un rezultat direct proportional cu bunastarea si progresul comunitatii in care functionam. In acest spirit, construim parteneriate cu comunitatile locale, care vor genera beneficii reciproce si efecte pozitive durabile si ne
straduim sa fim un vecin de încredere, sa cream un mediu unde oamenii se simt in
siguranta si motivati pentru un viitor mai bun.

Avastar sprijină multe activitati sportive precum fotbalul feminin, fotbalul masculin, cross-ul dar si activități filantropice, culurale și bisericești.

INVITAM CAT MAI MULTI PRODUCATORI SA SE ALATURE CAMPANIEI “SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE” ASIGURANDU-VA DE INTREGUL NOSTRU SUPORT!

Seria evenimentelor de acest gen va continua si in 2020 printr-o ampla comunicare in mediul online pe Facebook, Linkedin si Instagram, motiv pentru care asteptam producatorii sa ni se alature pentru ca mesajul nostru sa ajunga la cat mai multi consumatori.

SUSTINATORII CAMPANIEI DIN 2020, LA ACESTA DATA

Pentru a afla cum puteti deveni sustinator al campaniei noastre va rugam sa ne contactati la +40744162991, sau office@roaliment.ro.

Skip to toolbar