5.3 C
Bucharest
Sunday, February 28, 2021
Campanie Smithfield Ro­mania, principalul jucator de pe piata carnii din...

Smithfield Ro­mania, principalul jucator de pe piata carnii din Romania, sustine informarea corecta a consumatorului

-

Smithfield Romania, lider de piata in domeniul cresterii animalelor si cel mai mare producator de carne de porc din Romania, este partener sustinator al campaniei nationale de informare corecta a consumatorului „Sa intelegem mai bine alimentele”, demarata de RO.aliment in 2019, dar care continua si in 2020.

In cadrul Smithfield Romania, functioneaza in sistem integrat Divizia Ferme, Divizia Carne Proaspata si Elit. Educarea consumatorului roman si furnizarea de produse de calitate, cu aporturi nutritionale echilibrate, sunt doua dintre prioritatile Smithfield Romania si in 2020, motiv pentru care compania a rezonat perfect cu mesajul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”.


Despre Smithfield Romania

Smithfield Romania este lider responsabil al productiei de carne de porc si cel mai mare
crescator de animale din Romania. Peste 1.3 milioane de porci sunt comercializati anual pentru a oferi zilnic, tuturor clientilor produse calitative, sigure si, cel mai important, 100% romanesti.

Smithfield Foods este o companie americana, subsidiara a grupului WH Group din China, care este cel mai mare procesator de carne de porc la nivel mondial.

Grupul Smithfield, principalul jucator de pe piata carnii din Romania, a cumparat anul trecut prin  intermediul companiei ELIT Cugir producatorul de carne Maier Com din Arad.
Compania Smithfield Romania este puternic implicata in societatea civica, prin programul de responsabilitate sociala „Hrana pentru suflete”. Timp de 10 ani consecutiv, voluntarii Smithfield Romania au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiase din judetele Timis si Arad.

Despre campania Sa intelegem mai bine alimentele”

Campania de informare „Sa intelegem mai bine alimentele” este o initiativa creata in beneficiul consumatorului roman si a intregii industrii alimentare din Romania.

”A te hrani sanatos nu inseamna doar limitari sau evitarea alimentelor pe care le iubim, ci inseamna o alimentatie inteligenta si informatii corecte despre ceea ce mancam”

Campania de informare si constientizare a beneficiilor consumului inteligent si echilibrat de
alimente „Sa intelegem mai bine alimentele” initiata de RO.aliment in 2019 isi propune educarea consumatorului, apeland la ajutorul celor mai apreciati specialisti ai momentului, pentru ca publicul sa redobandeasca increderea in alimente.

Organizata de RO.aliment cu sprijinul organizatiilor profesionale APRIL, ARC, ASMP,
ROMALIMENTA, APAR, ROMPAN, a IBA Bucuresti si a partenerilor companii de procesare din industria alimentara, campania continua si in 2020 si are ca scop educarea consumatorilor si a  presei pentru ca acestia sa invete sa citeasca eticheta corect, sa manance echilibrat, sa diferentieze miturile urbane de adevarul sustinut stiintific.

Un alt obiectiv este acela de a reaminti consumatorilor ca avem procesatori care produc corect si care investesc in cercetare, calitate si ale caror produse sunt extraordinare pentru sanatate.

In aceasta campanie, ne-am propus sa educam si presa, in sensul intelegerii situatiei reale din industria alimentara, prin demontarea stirilor false cu ajutorul argumentelor stintifice aduse de partenerii si sustinatorii campaniei.

Initiativa a fost sustinuta puternic de asociatiile de profil, care pledeaza pentru transparenta si care au dorit sa vina in fata consumatorului, pentru a aduce lamuriri fundamentate stiintific la stirile false vehiculate.

In 2019 campania a constat in organizarea de targuri cu standuri de degustare, informare si vanzare de produse in orase importante din tara, locatii cu numar mare de vizitatori. Astfel, in Promenada, Auchan Titan, Pallas Iasi, Iulius Mall Cluj, Galeria Auchan Drumul Taberelor am organizat standuri de degustare si informare, workshopuri interactive, zone pentru copii, plus o ampla promovare online. Aproximativ 200.000 de consumatori au luat contact cu caravana “Sa intelegem mai bine alimentele”, pe parcursul celor 6 luni.

SUSTINATORII DIN 2020 AI CAMPANIEI “SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”

 

 

DIN ACTUALITATE

Nestlé va înjumătăți emisiile de gaze cu efect de seră până în 2030

Compania multinațională Nestlé a anunțat că va reduce la jumătate emisiile de gaze cu efect de seră (GES) până în 2030, pentru a ajunge...

Meniu unic fără carne pentru elevii din Lyon

Primăria din Lyon a impus tuturor celor 206 de școli din orașul francez să ofere meniuri unice elevilor, pentru a grăbi servirea copiilor și...

Cooperativa Țara Mea a înființat un departament de export

Cea mai mare cooperativă agricolă din România, cooperativa Țara Mea, anunță înființarea unui nou departament, dedicat activităților de export pentru produsele românești. Într-o declarație acordată...

Din aceiasi categorie

Încă un producător român a lansat noi produse alternative

Producătorul român Verdino Green Foods a lansat pe piață o gamă nouă de cârnaţi şi chifteluţe vegetale, informează ZF. Inițiativa...

Reducerea numărului AMS(afecțiuni musculoscheletice) prin soluții proiectate ergonomic

Afecțiunile musculoscheletice (AMS) sunt leziuni obișnuite legate de muncă, rezultând în urma unor acțiuni repetitive, și sunt adesea cauzate...

Viitorul „etichetei curate”? Transparență radicală și sănătate în mod natural

„Etichetă curată” este un termen din industrie care se referă la cererea consumatorilor de ingrediente recunoscute. Dar, fără o...

Primul standard agricol pentru protejarea și conservarea biodiversității

Lanțul de magazine de tip discount Lidl va dezvolta primul standard agricol pentru protejarea și conservarea biodiversității în producția...
- Advertisement -

Stirile ultimelor 7 zile

Viitorul „etichetei curate”? Transparență radicală și sănătate în mod natural

„Etichetă curată” este un termen din industrie care se...

Fondatorul Microsoft: „toate țările bogate ar trebui să treacă la vită sintetică”

Bill Gates, fondatorul corporației Microsoft, îndeamnă națiunile bogate să...

Meniu unic fără carne pentru elevii din Lyon

Primăria din Lyon a impus tuturor celor 206 de...

Conferinte si Webinarii RO.aliment

Centrul Managerial IBA Suport – obiectivul unuia dintre proiectele recent demarate de catre IBA Bucuresti.

Proiectul, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, încheiat cu Ministerul Educației și Cercetării în calitate de Organism Intermediar...

Cel puțin 12 milioane de motive pentru a începe azi promovarea online

Trendul ascendent al oamenilor care își petrec timpul online a accelerat pe parcursul pandemiei, astfel că acum putem vorbi...
Zona rezervata bannerelor publicitare

Alte stiri din aceiasi categorieNEWS
RO.aliment va recomanda

Skip to toolbar