Micii sunt extrem de nocivi pentru ca sunt facuti din gandaci. FALS!

0

Un studiu preluat de principalele publicatii media din tara noastra a afirmat ca traditionalii mici au in componenta gandaci de bucatarie. Fara argumente stiintifice menite sa explice aceasta imagine dramatica, cercetarea a adus atingere industriei procesatoare de carne.

„Am citit foarte multe articole despre micii facuti din carmin din cosenila si trebuie sa aduc o serie de clarificari. Cosenila este facuta prin strivirea unor coleoptere, unor mici gandaci din Mexic, care dau acea culoare rosie micilor. Ea este complet sigura pentru alimentatia oamenilor. Exista si un studiu EFSA vis-a-vis de acest aditiv, care spune ca poate sa fie folosit si ca nu exista niciun fel de pericol”, a precizat Dana Tanase, Directorul Executiv al Asociatiei Romane a Carnii.

Reprezentantul asociatiei, din care fac parte principalii jucatori din industria carnii din Romania, a facut aceasta declaratie in cadrul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata de revista RO.aliment.

Pentru detalii despre urmatoarele intalniri cu specialistii, urmariti stirile RO.aliment.


Urmand obiectivele propuse in cadrul campaniei “Sa intelegem mai bine alimentele”, in zilele de 19 si 20 iulie vom fi prezenti in gradina Mall Palas Iasi!

Va invitam sa ne fiti alaturi pentru ca timp de 6 luni sa incercam sa schimbam perceptia consumatorului prin informare si educare!

Va invitam sa va alaturati campaniei participand cu stand de sampling sau/si vanzare pentru a va face conoscute produsele in zona Iasiului cat si pentru a va consolida imaginea in calitate de sustinatori activi ai unei campanii unice de informare educare si constientizare, care are ca scop:
– Clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor.
– Consolidarea imaginii companiilor producatoare de alimente.
– Demontarea stirilor false despre alimente.

ATUURILE LOCATIEI MALL PALAS IASI – http://palasiasi.ro/gradina/

– Ansamblul PALAS este pozitionat in centrul Iasiului, zona care beneficiaza de un important vad comercial si turistic. (in perioada verii se intorc acasa multi din cei ce lucreaza in afara granitelor)
– Accesul facil in orasul Iasi este realizat prin intermediul retelei de mijloace de transport in comun si prin arterele rutiere (E58, E583, E85) si pietonale moderne.
– Aeroportul International Iasi, situat la 10 minute de centrul orasului, face legatura cu principalele localitati din Romania, dar si cu marile capitale europene.

FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

AICI puteti vizualiza poze reprezentative din zilele de 7 si 8 iunie, din Mall Promenada, acolo unde a avut loc prima activare a campaniei care se desfasoara pe o durata de 6 luni.