Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu este prezenta la Targul Alimentaria 2018

0
65

Bucuresti, 13 aprilie 2018. In perioada 16-19 aprilie, Salamul de Sibiu va putea fi degustat de specialisti si pasionati de gastronomie, in cadrul Alimentaria 2018, cel mai important targ dedicat sectorului de food, bauturi si gastronomie din Spania si din intreaga zona mediteraneana.

Membrii Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu isi vor prezenta produsele vedeta in Barcelona, la Pavilionul 1, nivelul 0, standul 440, prezenta in cadrul acestui eveniment fiind parte din programul de promovare Enjoy! It’s from Europe.

Alimentaria 2018 aduce, anul acesta, in prim-plan valori precum inovatia, internationalizarea si specializarea sectoriala, reunind specialisti si consumatori din intreaga Europa, dar si din America Latina.

130 de ani de excelenta
Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu expune si ofera vizitatorilor produse romanesti din carne inregistrate cu Indicatie Geografica Protejata, Salamul de Sibiu fiind un produs cu o istorie de 130 de ani.

„Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu reprezinta, in primul rand, o garantie a faptului ca pe masa consumatorilor va ajunge intotdeauna Salam de Sibiu de cea mai buna calitate”, declara Carmen Gavrilescu, Presedintele Asociatiei.

de SibiuGustul inconfundabil al Salamului de Sibiu se obtine utilizand ingrediente de cea mai buna calitate, precum carnea si slanina folosita, condimente naturale impreuna cu afumarea la rece utilizand lemn din esenta tare si prin cea mai lunga perioada de maturare. Mai mult decat atat, metoda specifica de productie este cea care diferentiaza produsul, metoda rafinata de-a lungul timpului si asigurata de priceperea producatorilor locali. Astfel, obtinem un produs de calitate, superior, demn de a fi expus in cadrul evenimentelor internationale, alaturi de cele mai bune produse alimentare.

Pentru mai multe informatii referitoare la Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu, la membrii fondatori, legislatie sau la istoria produsului, va rugam accesati: www.salamuldesibiu.ro.