Frisomat România – 5 oferte personalizate promoționale de hale, pentru Indagra Food 2016

0
845

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia este prezent la Târgul internațional pentru industria alimentară, Indagra Food 2016, desfășurat la Romexpo, București, în hala proprie, construită în imediata vecinătate a pavilionului A (pavilionul central), venind cu cinci oferte promoționale, personalizate, pentru cei care au nevoie de un spațiu de producție sau de depozitare, din domeniul agro-alimentar .

”Am ascultat ce anume își doresc agricultorii și am aflat că aceștia vor hale simple și eficiente. Prin urmare, oferta noastră din cadrul acestui eveniment expozițional este constituită din 3 variante de hale cu rol de depozit  pentru cereale sau alte produse vegetale, cu suprafețe cuprinse între 210 și 838 mp, o variantă de hală adaptată producției zootehnice de pui și porci și o hală pentru producția din sectorul industriei alimentare,” spune Csaba Demeter, Responsabilul de Marketing al Frisomat.

Ofertele Frisomat, de la Indagra 2016 pornesc de la 75 EUR/mp construit, preț care include proiectul halei, documentația tehnică pentru autorizația de construire (DTAC), transportul la beneficiar și materialele de construcții (structura metalică din oțel galvanizat cu un strat de zinc de 275g/mp, închiderile perimetrale și acoperișul TR45, piese de finisaj pentru închideri complete în culori de gri, verde și alb și sistemul de preluare al apelor pluviale – jgheaburi si burlane. Accesoriile opționale (uși, ferestre, trape de fum), izolația și montajul nu sunt incluse în oferta de preț arătată mai sus. Ofertele sunt valabile până la data de 15 decembrie 2016 (semnare contract și plată avans 30%).

”Când spunem că susținem agricultura, nu e doar o vorbă. Datele statistice ne arată că sectoarele în care am construit cel mai mult sunt agricultura și logistica. În continuare, agricultura este un domeniu care are nevoie de o infrastructură solidă, de aceea, primim tot mai multe cereri pentru hale de depozitare, ferme zootehnice și hale pentru utilaje. Asta înseamnă că acest sector luptă să ajungă la standarde europene, iar noi suntem mândri să contribuim la dezvoltarea sa,” arată Csaba Demeter, Responsabilul de Marketing al Frisomat.

hale2Frisomat România a construit peste 800.000 de mp la nivel național și peste 680 de hale. Structurile Frisomat sunt unice datorită inovației la nivelul oțelului galvanizat dar și a sistemului Meccano care asigură o construcție rapidă de 3-5 săptămâni.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezenta globala, in 21 de tari. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro.

Destinațiile halelor sunt de asemenea infinite datorită sistemului modular de construcție. Astfel, o hală Frisomat este potrivită atât pentru producție industrială sau alimentară, servicii, show-room, agricultură, zootehnie, agrement cât și pentru logistică (depozite).