GastroPan 2018 va avea loc, anul acesta, la Targu Mures, între 19-22 aprilie

0
34

Au început pregătirile pentru GastroPan 2018, fiind deja stabilită locația și data la care se va desfășura cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale: 19-22 aprilie 2018, Targu Mureș.

Specialiștii din panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa vor avea la dispoziție anul viitor 4 zile pentru vizitarea standurilor expoziționale și pentru întâlnirile cu furnizorii, fiind suplimentat cu o zi programul expozițional pentru această ediție.

Standurile expoziționale vor prezenta cele mai noi tehnologii și echipamente dedicate sectoarelor vizate, accesorii, servicii și produse IT, ingrediente și materii prime și vor găzdui demonstrații și degustări ale produselor pregătite folosind tehnologia sau ingredientele nou lansate.

Inovațiile și noutățile aduse de expozanți în cadrul GastroPan, ofertele speciale, experții de talie mondială prezenți în standuri și know-how-ul adus de aceștia din urmă atrag în fiecare an peste 20.000 de vizitatori: antreprenori, manageri de producție sau de achiziții, manageri comerciali și specialiști ai domeniilor vizate de expoziție.

Experiența GastroPan înseamnă conectarea la cele mai noi trenduri la nivel național și internațional, networking, testarea unor utilaje, degustări ale produselor realizate cu ingrediente și materii prime noi, inspirație pentru noi game de produse, cunoștințe noi dobândite în urma discuțiilor cu personalul furnizorilor de soluții dedicate și, nu în ultimul rând, admirarea celor mai talentați dintre participanții la Concursurile GastroPan.