Reflectoarele pe igiena si performanta de la construire la operare

ACO, BASF si CALVATIS se intalnesc la Cluj pentru cea de-a doua editie a conferintei “Igiena si pardoseli dincolo de asteptari”, destinata industriei alimentare, industriei bauturilor si retail

0
565
igiena1

ACO, BASF si CALVATIS se intalnesc la Cluj pentru cea de-a doua editie a  conferintei “Igiena si pardoseli dincolo de asteptari”, destinata industriei alimentare, industriei bauturilor si retail

Editia de la Cluj  aduce in premiera trei companii cu excelenta expertiza in domeniul igienei, carora li se alatura reprezentantii din Romania ai  EHEDG (European Hygienic Engineering &Design Group).

Organizatorii isi propun astfel sa ofere participantilor informatii utile pentru  afaceri sanatoase, unde costurile, siguranta oamenilor si alimentelor sunt aduse in prim plan de la faza proiectare si construire pana la operarea efectiva.

Conferinta este parte din campania HygieneFirst  initiata de ACO si are un caracter interactiv demonstrativ cu aplicabilitate imediata in industriile unde participantii activeaza.

Conferinta, cu o durata propusa de doua ore, va avea loc la sediul CALVATIS din Cluj, Bd Muncii, nr. 257 , in data de 27 octombrie 2016, incepand cu ora 10:30 am.

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa transmita un e-mail de confirmare la  adresa madalina.seuleanu@aco.ro, pana cel tarziu, luni, 24 octombrie 2016. Locurile sunt limitate.