Home Evenimente A inceput cursa pentru „Gustul Ales”: Doctor Fursec a inscris doua produse...

A inceput cursa pentru „Gustul Ales”: Doctor Fursec a inscris doua produse in competitie

0

Pentru al patrulea an consecutiv, Doctor Fursec, producatorul de fursecuri, prajituri si alte tipuri de cofetarie, s-a inscris in cursa pentru „Gustul Ales”, trofeul ce garanteaza standardul inalt de calitate al produselor alimentare.

Anul acesta, producatorul a inscris in competitie „Buseurile cu gem de zmeura” si „Stelutele cu gem de zmeura si glazura”.

Buseurile sunt fragede, sunt complimentate de gustul placut de zmeura si au o culoare aurie. Si stelutele se bucura de aroma inconfundabila a gemului de zmeura, dar au in plus si o pelicula de glazura de cacao. Ambele sunt fursecuri realizate dupa reteta traditionala adaptata pentru productia la scara industriala, un concept ce face parte din identitatea producatorului: retete simple, produse foarte gustoase, fara organisme modificate genetic.

Despre Doctor Fursec

Producatorul de fursecuri, prajituri si alte tipuri de cofetarie, Doctor Fursec, detine brandul „Secretul Bunicii”, sub eticheta caruia sunt comercializate prajituri, fursecuri, produse de tip pandispan ce poarta amprenta emblematica a dulciurilor facute odinioara de bunica.

Anul trecut, compania a castigat trofeul Gustul Ales pentru buseurile cu nuca, in 2018, a luat premiul pentru Spritati cu lapte si glazura, iar, in 2017, a primit acelasi premiu pentru Buseurile cu gem de fructe si glazura. Mai multe detalii despre Doctor Fursec.

📈 Cresterea vanzarilor, prin amplasarea siglei pe ambalaj

Castigatorii editiilor anterioare au remarcat o crestere a vanzarilor, ca urmare a promovarii efectuate in cadrul campaniei inainte si dupa inmanarea trofeelor, dar mai ales datorita amplasarii siglei pe ambalajele lor.

Integrata intr-o strategie coerenta, castigarea trofeului „Gustul Ales” poate fi un refresh pentru un brand aflat intr-un con de umbra sau pur si simplu dobandirea unei vizibilitati mai mari.

Premiul este, de fapt, o garantie a calitatii produselor, fiind inmanat in urma unei jurizari
complexe. Prin amplasarea siglei pe ambalaj, puteti consolida relatia cu clientii actuali, dar mai ales puteti ajunge la noi consumatori, pe care sa ii fidelizati de-a lungul timpului.

In fiecare an, stam la dispozitia castigatorilor, pe care ii ajutam sa marketeze corect primirea acestui trofeu, pentru a le consolida pozitia pe piata si a se diferentia de concurenta.

BENEFICIILE CASTIGARII PREMIULUI GUSTUL ALES

 • Premiul „Gustul Ales” va ajuta sa va diferentiati dintre produse similare;
 • Alegerea produsului dumneavoastra de catre specialisti de inalta clasa, din domeniu, constituie o uriasa oportunitate de a va impune in atentia consumatorilor;
 • Premiile obtinute la editiile anterioare si semnalizate pe ambalaj au reusit sa atraga mai
  usor atentia clientilor, produsele castigatoare impunandu-se pe rafturile
  supermarketurilor;
 • Toate produsele participante vor fi anuntate in presa si in social media (in presa
  partenera a conferintei, dar nu numai);
 • Prin promovarea din timp pe retelele de socializare, produselele inscrise in concurs
  beneficiaza de un plus de vizibilitate
 • Puteti obtine informatii utile pentru un studiu de piata pentru produsele dumneavoastra,
  accesand statisticile afisate pe site cat si fisele tehnice continand mentiunile si punctajul
  juriului.

🏆Despre trofeele „Gustul Ales”

Premiile „Gustul Ales” sunt oferite in cadrul concursului „Ora de bun gust”, organizat de agentia RO.aliment. Produsele care pot dovedi ca sunt fabricate in Romania vor fi jurizate de un juriu de specialitate luand in calcul mai multe criterii: gust, miros, caracteristica specifica fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc), aspect, dar si continutul fisei tehnice a produsului.

CE PRODUSE SUNT ELIGIBILE

Concursul va avea loc in zilele de 25 si 26 noiembrie 2020, online si va putea fi urmarit live de catre participanti, pe platforma ZOOM. Anul acesta, trofeele vor fi decernate pe 3 decembrie, intr-o ceremonie online, din cauza restrictiilor impuse de pandamia SARS-COV2.

VREAU SA MA INSCRIU

TARIFE DE INSCRIERE PRODUSE IN CONCURSUL “Gustul Ales 2020”:

 • 1 produs în concursul „Gustul Ales”: 200 euro + TVA
 • 2 produse în concursul „Gustul Ales”: 360 euro + TVA
 • 3 produse în concursul „Gustul Ales”: 480 euro + TVA
 • 4 produse în concursul „Gustul Ales”: 600 euro + TVA
Skip to toolbar