Home Evenimente Evenimente RO.aliment România în topul țărilor interesate de sănătatea osteoarticulară

România în topul țărilor interesate de sănătatea osteoarticulară

0

„Vestul Europei se concentrează mai mult pe lansarea de suplimente alimentare pentru sănătatea osteoarticulară, iar piața noastră, a Europei de Est, urmează și ea acest trend. Potrivit datelor de care dispunem, 38% din noile produse de acest tip lansate în perioada 2013 -2018 provin din Germania. În topul țărilor din Europa cu cele mai multe produse de acest tip lansate se află, în această ordine, Ungaria, Polonia, Rusia și România”, a declarat Elena Ciută, KUK România.

Acestea sunt datele de piață care ne arată, indirect, nevoile consumatorilor, dar și faptul că românii sunt mai preocupați de un stil de viață sănătos, cu suplimente alimentare integrate în dieta zilnică, decât alte naționalități din Europa.

KUK România, furnizor de ingrediente alimentare, a prezentat soluțiile dezvoltate pentru sănătatea sistemului osteoarticular, in cadrul conferinței online, INGREDIENTS SHOW 2020.

Despre MoveOn 3 și Healthy Bone Trio, noile concepte puse pe piata de furnizorul de ingrediente KUK Romania, puteți afla urmărind înregistrarea prezentarii din cadrul conferinței IS 2020.

Pentru a intra în posesia acesteia, vă rugăm să ne contactați la office@roaliment.ro.


DESPRE KUK ROMANIA

ADĂUGĂM VALOARE – PRINTR-O SPECIALIZARE STRATEGICĂ.

Ne concentrăm atenția pe ingredientele speciale, folosite în industriile alimentară și farmaceutică și încă din anul 1945 căutăm să identificăm noi și inovative rețete și aplicații privind utilizarea acestora. Este o strategie care a dat roade. Având sediul la Ried im Innkreis, Austria și cu filiale în 19 țări, KUK a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ingrediente speciale din centrul și estul Europei. Obiectivul nostru este acela de a facilita legătura dintre furnizorii renumiți de ingrediente speciale și producătorii din industriile alimentară și farmaceutică.

Suntem în permanență atenți la nevoile pieței, cu un pas în față, anticipând tendințe când ceilalți sunt încă la început. Fondatorii KUK – domnii Krist, Ulrich și Kössl – au debutat după cel de-al doilea Război Mondial prin lansarea mierii artificiale, atrăgând astfel entuziasmul publicului și freamătul pieței. Prin producția de pectină, compania a pus bazele succesului viitor.

ADĂUGĂM VALOARE – PRIN PERSOANE DE CONTACT PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA.

Angajații noștri reprezintă imaginea firmei. Fiecare dintre aceștia este dedicat lucrului într-o firmă cu niveluri ierarhice puține și flexibile, toate acestea fiind în beneficiul dumneavoastră, indiferent unde aveți sediul, comunicarea făcându-se în limba țării dumneavoastră. De aceea diversitatea culturală este un atribut atât de important al culturii noastre corporatiste. Deoarece declanșează creativitatea, îi încurajează pe oameni să preia inițiativa și ne deschide ochii asupra nevoilor locale specifice, care, la rândul lor, asigură sursa de inspirație pentru produse inovatoare destinate unor terțe piețe. Ce anume îl face să se remarce pe un angajat KUK? Capacitatea lui de a gândi neconvențional. Imposibilitatea lui de a refuza o provocare. Și disponibilitatea acestuia de a-și asuma toate responsabilitățile.

Contact: Elena Ciută, elena.ciuta@kuk.com

Website: https://www.kuk.com/ro

 

Skip to toolbar