facebook
Home Evenimente Evenimente RO.aliment 200 de candidați înscriși la 🟦 RO.aliment JOBS 2021 așteaptă oferta ta...

200 de candidați înscriși la 🟦 RO.aliment JOBS 2021 așteaptă oferta ta muncă

0
939

website builder

RO.aliment JOBS, evenimentul care are rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional va avea loc online, pe platforma ZOOM în zilele de 7 și 8 iulie.

Căutați sau oferiți un loc de muncă în industria alimentară?

Vă așteptăm la RO.aliment JOBS în zilele de 7 și 8 iulie 2021, online, pe platforma ZOOM!

Specificul industriei alimentare, cerințele de calificare tot mai exigente, climatul economic și social dificil sunt provocările cu care se confruntă de asemenea angajatorii cât și viitorii angajați. Dacă ai locuri vacante, la RO.aliment JOBS vei putea intra în contact direct cu oamenii interesați dor de job-uri în industria alimentară. Știm că recrutarea implică investiții în promovarea anunțurilor și că, de multe ori, candidații care aplică nu sunt tocmai ce căutăm. La RO.aliment JOBS, poți seta interviuri rapid, datorită audienței nișate și loiale formate din experți, angajați în general în industria alimentară, studenți, doctoranzi, masteranzi. Salvează bugetul pe care l-ai fi alocat promovării și participă la RO.aliment JOBS!

   🕒SALVEAZĂ EVENIMENTUL ÎN CALENDAR

🟨 Pentru companiile din industria alimentară care recrutează – MAI SUNT DOAR 2 SPAȚII DISPONIBILE | Vezi formular și tarife, AICI

De ce să rezerv 15 minute în cadrul evenimentului ? 

 • Găsești candidați bine pregătiți – candidații înscriși la ROAJOBS știu domeniul și ariile în care doresc să se dezvolte, deci vor veni cu întrebări referitoare la locurile de muncă pe care și le doresc, economisind astfel foarte mult timp pe care l-ai fi petrecut în procesul de selecție generală.
 • Ai de unde alege viitori colegi deoarece la ROAJOBS s-au înscris atât candidați fără experiență, entry level, cât și seniori. Vei găsi candidați chiar și pentru posturi mai specifice, cum ar fi inginer tehnolog, contabil, agent vanzări produse specifice industriei alimentare, locuri de munca ce nu se bucură de multe aplicări când publici anunțul pe un site general.
 • Poți convinge candidații să aplice direct asistând la prezentarea pe care o vei susține live caștigându-le încrederea prin prezentarea atuurilor pe care le deține compania ta sau oferă-le răspunsuri la întrebările lor astfel încât să aplice în cunoștință de cauză!
 • Salvează bugetul pe care l-ai fi alocat promovării și participă la RO.aliment JOBS!
 • Dacă nu ai locuri vacante acum, dar știi că vei avea în următoarele 3 – 6 luni. Este momentul să începi să prospectezi piața acum, mai ales pentru funcțiile exigente.
 • Dacă ești interesat de forță de muncă tânără, datorită parteneriatelor cu universitățile de profil alimentar, în sala virtuală vei găsi studenți, doctoranzi și masteranzi.

Rezervă acum unul din cele 2 spații rămase disponibile! Poți trimite un email la office@roaliment.ro, sau poți suna la +40744162991, sau completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp – FORMULAR)

🟨 Pentru candidați – completează formularul de înscriere GRATUITĂ, AICI

Ce iți poate aduce în fapt prezența la un târg de locuri de muncă ?

 • Poți sonda piața – vei constata care sunt angajatori de top în expansiune sau ce cerințe noi au apărut în piață pentru locurile de muncă din domeniul industriei alimentare și a suplimentelor alimentare.
 • Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în industria alimentară, aici vei găsi cei mai mari angajatori care au locuri vacante și vei putea să îi abordezi direct
 • Dacă vrei să îți schimbi jobul în decurs de 3 – 6 luni, aici vei afla care sunt oportunitățile actuale, dar și angajatorii de top și cum îi poți contacta atunci când vei fi pregătit să aplici
 • Dacă ești student și vrei să afli din timp ce trebuie să faci ca să ai un loc de muncă după terminarea studiilor, aici vei găsi tot ce ai nevoie
 • Dacă vrei să îți schimbi profesia, la RO.aliment JOBS vei afla ce abilități sunt la mare căutare acum și ce cerințe noi au apărut pe piață

😊 Dacă doar ești curios – este OK! Poți să asiști la discuții, să îți oferi opinia sau să faci networking!


Înarmați cu încredere, vă așteptăm la RO.aliment JOBS 2021 să vă găsiți angajatorul ideal sau candidatul preferat!

COMPANII PARTENER RO.ALIMENT JOBS AFLATE ÎN PROCES DE RECRUTARE

 

 

La RO.aliment JOBS nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Pentru informatii legate de tarife si pachete pentru companii, va rugam sa ne scrieti sau sa ne sunati la: office@roaliment.ro, sau la +40744162991!