Home Evenimente IS 2020: Puterea antioxidanților naturali: cum să te menții sănătos la orice...

IS 2020: Puterea antioxidanților naturali: cum să te menții sănătos la orice vârstă

0

Calea spre un corp sănătos poate fi parcursă mai ușor cu o dietă personalizată pe nevoile fiecărui corp. În vreme ce consumul poate diferi de la un om la altul, puterea antioxidanților naturali rămâne valabilă în orice caz.

Antioxidanții naturali, denumiți și polifenoli, sunt o categorie de micronutrienți pe care îi regăsim în alimente precum ceaiul, fructele, legumele, uleiul de măsline, ciocolată etc. Multe studii clinice au evidențiat rolul lor potențial în prevenția și tratamentul diferitelor condiții patologice legate de stres oxidativ și inflamație (spre exemplu cancer sau boli cardiovasculare și neurodegenerative).

Despre beneficiile utilizării antioxidanților naturali și influența acestora asupra sanătății consumatorilor, indiferent de varstă vorbim la INGREDIENTS SHOW 2020, singurul eveniment din România în care se va discuta despre ingredientele utilizate în industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

Pe 6 octombrie, Cătălin Rădvan, Cluster Manager – CEE & CIS Diana Food, va susține o prezentare cu titlul „The benefits of powerful natural antioxidants (pofyphenols), the natural source of Collagen and Acerola – the richest source of Natural Vitamin C”.

Inscrie-te si tu la conferinta, AICI

Despre speaker

Cătălin Rădvan are peste 15 ani de experiență în industria alimentară, fiind absolvent al
Facultății de Știință și Ingineria Alimentelor (Galați) în 2004. A lucrat cu/pentru companii
renumite precum Pakmaya, Alfa-Laval, Ingredion, Stern-Wywiol Group, Diana Food & Symrise Flavours (Symrise Nutrition). Din 2011, activeaza la nivel international, gestionand regiunea ”Central & Eastern Europe & CIS Countries&” fiind implicat în dezvolatarea proiectelor internaționale in aceasta regiune, iar din 2016 este parte a companiei Diana Food (Symrise Nutrition) cu rolul de a dezvolta, impreuna cu producatorii locali/regionali concepte si produse inovative pentru consumatorii finali.

Despre Diana Food

Diana Food oferă consumatorilor soluții pentru industria alimentară și a băuturilor. Astăzi, bunăstarea a devenit o problemă cheie în viața fiecărui consumator din întreaga lume. Cu toții vrem să avem grijă de noi înșine și de cei dragi, să ducem vieți lungi și fericite. De aceea, Diana Food, sprijinim această căutare comună de wellness oferind soluții inovatoare naturale actorilor din industria alimentară și a băuturilor, oferind sănătate, plăcere și încredere consumatorilor finali.


Despre INGREDIENTS SHOW

Cea de-a patra ediție a INGREDIENTS SHOW, singurul eveniment din România în care se va discuta despre ingredientele utilizate în industria alimentară și a suplimentelor alimentare, se mută în mediul online anul acesta, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Conferința se va desfășura în perioada 5 – 9 octombrie 2020, fiecare zi fiind dedicată unei singure ramuri a industriei, noutatea fiind o zi dedicată consumatorilor, în care îi invităm pe toți cei care vor să afle ce înseamnă ingredientele tipărite pe etichetă să adreseze live întrebări specialiștilor invitați.

INGREDIENTS SHOW va însemna, anul acesta, 50 de ore de informație într-un singur eveniment, ce reunește 40 de specialiști naționali și internaționali, 5 conferințe individuale reunite sub o singură umbrelă.

CATRE PROGRAMUL ACTUALIZAT SI FORMULAR DE INSCRIERE

Skip to toolbar