Premixuri fara gluten si fara ulei de palmier

0
80

Premixurile fara gluten si fara ulei de palmier pot fi folosite in diferite retete de produse alimentare si sunt foarte usor de utilizat.

La editia din acest an a expozitiei internationale Indagra + Indagra Food, care a avut loc intre 31.10.2018 si 04.11.2018, la Romexpo, Bucuresti, firma braileana Super Eggs are o serie de notati pentru companii si publicul larg: premixuri fara gluten si fara ulei de palmier si casolete cu oua gata fierte si curatate ce sunt insotite de furculita, sare si/sau maioneza si care sunt gata de consum).

Premixurile fara gluten si fara ulei de palmier pot fi folosite in diferite retete de produse alimentare si sunt foarte usor de utilizat, necesitand doar adaugarea de apa sau ulei.

Super Eggs este o companie specializata pe productia si comercializarea de oua albe si rosii, praf de oua si oua pasteurizate si face parte din Grupul European Eurovo.

Situata in regiunea Braila, in sud-estul Romaniei, Super Eggs este intr-o continua crestere si expansiune si se diferentiaza pe piata datorita faptului ca are controlul total asupra calitatii produselor sale. Acest lucru se datoreaza faptului ca Super Eggs controleaza intregul ciclu de productie, de la fermele de tineret pana la produsele finale, inclusiv nutreturile folosite pentru hrana pasarilor care sunt pregatite in propria sa fabrica. Atat materiile prime, cat si produsele finite rezultate din intregul circuit de productie sunt analizate in laboratorul autorizat al societatii.

Peste 550 de companii din 25 de tari, dintre care mai mult de 380 din Romania, participa la editia din acest an a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2018, cea mai importanta manifestare cu profil agricol organizata anual in Romania.

pEvenimentul se desfasoara in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 si este organizat de Romexpo, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania (CCIR) sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Organizatorii estimeaza ca peste 65.000 de vizitatori vor calca pragul expozitiei care, in acest an, se intinde pe 64.000 metri patrati.