Brandul „De la ferma”, noul concurent la „Ora de bun gust”

0
204

Producatorul de lactate Ferma cu Omenie (Unilact Transilvania), ce detine brandul „De la ferma”, a intrat in cursa pentru trofeul Gustul Ales de anul acesta, desemnat de revista de specialitate RO.aliment, in baza voturilor acordate de un juriu format din specialisti.

Astfel, la categoria produse lactate, s-au inscris pana acum Napolact, Five Continents si Ferma cu Omenie si invitam si alti producatori sa se inscrie, prin completarea acestui formular. Lista este in curs de actualizare, la acest moment asteptand cativa producatori sa decida ce produse vor inscrie. Va incurajam sa va inscrieti de acum, pentru a beneficia de o perioada de promovare mai ampla, ante-eveniment.


Despre „Ora de bun gust”
In conditiile in care marii producatori si procesatori de pe piata lactatelor din Romania ies la export cu produse in trend, adaptate gusturilor consumatorilor, exista o nevoie de o garantie aditionala a calitatii produselor, pe langa certificarile de tip ISO devenite uzuale in domeniu.

Apetitul producatorilor pentru aceasta garantie aditionala este sustinut de patru ani de revista RO.aliment, care organizeaza concursul „Ora de bun gust”, la solicitarea numeroaselor voci din piata.

La acesta editie din juriul este format din:
Dr. Ing. Gabriela MOHAN – Manager Centru Informare Tehnologica IBA Bucuresti
Dana POP – Doctor Inginer Consultant in industria alimentara www.doctoralimente.ro
George GRECU – consultant industria laptelui – in curs de confirmare
Anca Hancu – Nutritionist
Georgiana JELESCU – General Manager NSF Romania
Daniela Voica – Director ROMPAN
Marian Timofti – inginer, sommelier, presedinte fondator al FNDA
Razvan Cruceanu, inginer, sommelier vicepresedinte FNDA
Catalin Galan doctor-inginer, sommelier, secretar general FNDA
*FNDA – Federatia Nationala a Degustatorilor Autorizati – www.fnda.ro


Despre Ferma cu Omenie
Ferma cu Omenie (Unilact Transilvania), producatorul lactatelor „De la Ferma cu Omenie”, prezent pe piata locala din anul 1994, este listat in hipermarketurile Kaufland, Carrefour, Auchan și Mega Image, fiind prezent si in HoReCa printr-un distribuitor din Capitala.

Fabrica din comuna Uni­rea, judetul Alba, proceseaza in fiecare zi 15.000 de litri de lapte, adica aproximativ 50-60 de tone de branzeturi. Laptele provine de la fermele proprii, dar si de la cooperativa agricola Somes Aries si de la crescatorii de animale din regiune.

De cativa ani, compania se axeaza pe exporturi in spatiul intracomunitar, acestea constituind 55% din business. . Branzeturile de la Ferma cu Omenie au inregistrat, in 2018, vanzari in valoare de 5 milioane de euro, iar gama „De la Ferma cu Omenie” a fost mult diversificata si a crescut cu 30% fata de anul trecut. Anul acesta, intentioneaza sa isi extinda orizontul, sa traverseze oceanul si sa introduca un produs dedicat pe piata din SUA.

Aflati mai multe date despre sistemul dezvoltat pe verticala de catre Unilact, accesand acest site: http://delaferma.com/