Ingrediente speciale adaptate nevoilor producatorii din industriile alimentara si farmaceutica la IS 2019

10

KUK ROMANIA a confirmat participarea in calitatea de partener PREMIUM al conferintei INGREDIENTS SHOW 2019, eveniment ajuns la a 3-a editie si care va avea loc in zilele de 25 si 26 septembrie la Cluj.

Industria alimentara reprezinta un sector extrem de competitiv, cu cerinte ridicate, ce se bazeaza foarte mult pe dezvoltatorii de produs, care uneori se confrunta cu provocari enorme. Produsele finite devin din ce in ce mai complexe, iar ciclurile de productie devin tot mai scurte. Pentru dezvoltatorii de produs acest lucru inseamna ca trebuie sa raspunda cerintelor pietei mai bine, mai repede.

”Ne concentram atentia pe ingredientele speciale, folosite in industriile alimentara si farmaceutica si inca din anul 1945 cautam sa identificam noi si inovative retete si aplicatii privind utilizarea acestora. Obiectivul nostru este acela de a facilita legatura dintre furnizorii renumiti de ingrediente speciale si producatorii din industriile alimentara si farmaceutica,” arata reprezentantii companiei.

KUK va prezenta in cadrul evenimentului solutiile adaptate la nevoile pietei romanesti in toate cele patru workshopuri ce vor avea loc la conferinta, fiecare dintre acestea dedicat unui segment important al industriei alimentare.

Firma va veni cu informatii esentiale despre noutatile disponibile pentru procesatorii de carne, de lactate si inghetata si de produse de cofetarie, de panificatie si de bacanie (sosuri, maioneza, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering).

Obiectivul sau este de a facilita legatura dintre furnizorii renumiti de ingrediente speciale si producatorii din industriile alimentara si farmaceutica.

KUK Romania ofera flexibilitatea unei firme mici, care are însă fiabilitatea unei companii cu experiență. În acest fel ne-am construit cu succes prezența în 24 de țări. A lucra cu firma KUK înseamnă a dialoga cu o persoană reală, care vă înțelege afacerea. Oferim suport la fața locului, suntem disponibili rapid, cu dăruire și ambiție, pentru a rezolva orice problemă. Nicio problemă nu este prea mică pentru a nu putea fi rezolvată într-un mod inovator.

Valoarea pe care o adăugăm? Faptul că suntem aproape de dumneavoastră și că vă putem oferi consultanță imediat.