Siguranta alimentara primeste ajutorul necesar din partea tehnologiei: despre sistemele digitale

Testo, liderul mondial in domeniul tehnologiei de masurare portabile si stationare, este si de data aceasta partener Gold al expo-conferintei INGREDIENTS SHOW, desfasurata pe 17 – 18 octombrie 2019, la hotel International din Sinaia.

In contextul amenintarilor tot mai mari si mai greu de depistat la adresa sigurantei alimentare, implementarea unor sisteme digitale pare sa fie cea mai adecvata solutie pentru procesatorii romani. In orice parte a lantului alimentar v-ati situa (productie, retail, HoReCa etc), Testo va poate oferi instrumentele necesare pentru controlul sigurantei alimentelor, ce ajuta la simplificarea implementarii specificatiilor HACCP si ce garanteaza ca depozitarea si procesarea produselor alimentare se face in conditii de siguranta.

Sistemele digitale de management al calitatii si sigurantei alimentare impreuna cu echipamentele pentru masurarea temperaturii, umiditatii, pH-ului si a calitatii uleiului de gatit sunt doar cateva dintre echipamentele Testo dezvoltate special pentru sectorul alimentar. Care sunt echipamentele adecvate afacerii dumneavoastra aflati in octombrie, la INGREDIENTS SHOW, unde va puteti da intalnirii cu specialistii Testo si unde puteti asista la prezentarea acestora „Sistem digital pentru managementul calitatii si controlul sigurantei alimentare”.

CATRE INSCRIERI


Despre TESTO
Cu o experienta de peste 55 de ani pe piata, Testo este liderul mondial in domeniul tehnologiei de masurare portabile si stationare. La nivel mondial, 2,500 de angajati sunt implicati in cercetare, productie, comercializare si marketing pentru companie. Acestia contribuie la identificarea solutiilor de masurare inovatoare in domenii precum aer conditionat si ventilatie, calitatea alimentelor, tehnologia constructiilor si controlul emisiilor.

Aproximativ 10 la suta din cifra de afaceri anuala a grupului, la nivel mondial, este directionata catre Cercetare si Dezvoltare. Testo este prezent pe toate cele cinci continente, cu 32 de companii subsidiare si peste 80 de parteneri de distributie.Sinaia, INGREDIENTS SHOWOrganizat de RO.aliment in parteneriat cu ASMP, IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, INGREDIENTS SHOW, reprezinta platforma special conceputa pentru a facilita schimbul de informatii între furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si Comunitatea Europeana.

A 3-a editie INGREDIENTS SHOW, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 200 de specialisti, va avea loc in zilele de 17 si 18 octombrie 2019, la hotel International din Sinaia.

INGREDIENTS SHOW, este locul de intalnire al specilistilor din industria alimentara unde veti putea stabili noi relatii, consolida legatura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteti exploata.

Tematica evenimentului de anul acesta: https://www.roaliment.ro/ingredients-2019/tematica-propusa-ingredients-show-2019/

Mai multe detalii: https://www.roaliment.ro/ingrediente/va-invitam-la-ingredients-show/