Home Actualitate Concepte inovatoare în domeniul sănătății | rețete pentru suplimente alimentare | INGREDIENTS...

Concepte inovatoare în domeniul sănătății | rețete pentru suplimente alimentare | INGREDIENTS SHOW 2020

0
Cristian Popa,Kuk Romania

Kuk România, unul dintre cei mai mari distribuitori de ingrediente alimentare din România, va prezenta două concepte noi pentru industria suplimentelor alimentare, în cadrul ediției 4 a evenimentului virtual INGREDIENTS SHOW 2020, care va avea loc in zilele de 5-9 octombrie, online, pe platforma ZOOM.

MoveOn 3 și Healthy Bone Trio sunt două produse-vedetă în portofoliul Kuk România.

Reprezentanții companiei vor prezenta în ziua de 6 octombrie, în cadrul webinarului dedicat suplimentelor alimentare, rețetele și beneficiile utilizării acestor două produse. De asemenea, vor fi prezentate mențiunile nutriționale și de sănătate acompaniatoare.

INGREDIENTS SHOW este singurul eveniment dedicat ingredientelor pentru industria alimentară și a suplimentelor alimentare din România.

INGREDIENTS SHOW, locul de întalnire al procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor și unde veți putea stabili noi relații, consolida legatura cu vechii parteneri, identifica nișe pe care le puteti exploata.
Sunt așteptați să participe peste 300 de specialiști din industria alimentară și a suplimentelor!

Participă și la celelalte prezentări KUK România, care îți vor aduce plus valoare produselor tale!

PREZENTARE GENERALA IS 2020

IS 2020 | 1 ZI/1 PERSOANA = 150 DE LEI | 4 ZILE/ 1 PERSOANA = 250 DE LEI-

CĂTRE FORMULAR DE INSCRIERE

Despre KUK România

KUK ROMÂNIA oferă un portofoliu larg de produse de înaltă calitate, cu accent pe ingrediente alimentare speciale, cei peste 75 de ingineri tehnologi de industrie alimentară oferind consultanță de specialitate clienților.

Având sediul la Ried im Innkreis, Austria și cu filiale în 16 țări, KUK a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ingrediente speciale din centrul și estul Europei. Obiectivul său este de a facilita legătura dintre furnizorii renumiți de ingrediente speciale și producătorii din industriile alimentară și farmaceutică.


DESPRE INGREDIENTS SHOW 2020 – EDITIA 4 – ONLINE

CE ADUCE NOU ACESTA EDIȚIE?!

  1. Vor fi organizate webinarii tematice, fiecare zi fiind dedicată unui segment al industriei alimentare
  2. Ziua de 6 octombrie va fi dedicată suplimentelor alimentare
  3. Ziua de 9 octombrie va fi organizată pentru consumatori, pentru facilitarea accesului acestora la informațiile furnizate direct de către specialiști

VEZI GALERIE EDI’ȚIA 3 – INTERNAȚIONAL SINAIA

DE CE SĂ PARTICIPI?

INGREDIENTS SHOW 2020 este DESPRE NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, EVOLUȚIE, PLANIFICARE, ADAPTARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente functionale, alimente noi si produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igiena, produse organice cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajută inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație. MAI MULTE DETALII…

Skip to toolbar