Aldis va invita la standul din parcul Iulius Mall Cluj in zilele de 20 si 21 septembrie

0
125

A ldis va invita in parcul Iulius Mall din Cluj in zilele de 20 si 21 septembrie pentru a degusta produsele dumneavoastra favorite,  producatorul roman fiind partener al campaniei de informare corecta a consumatorului „Sa intelegem mai bine alimentele”.

Pe parcursul campaniei si al celor doua zile de sampling, Aldis va alege din generoasa sa gama sortimentala produse cat mai variate pentru a oferi consumatorilor posibilitatea sa cunoasca indeaproape “Gustul produselor romanesti de calitate”.


Despre Aldis
In prezent, una dintre companiile de top ale industriei alimentare romanesti, Aldis are un istoric de 28 de ani pe piata, cu reusite datorate investitiilor in calitatea si diversitatea retetelor, concentrându-si constant atentia asupra noilor tehnologii fara insa a pierde din vedere retetele traditionale.

Selectarea atenta a ingredientelor a conferit produselor Aldis un gust aparte, usor de recunoscut, care l-a facut sa fie alegerea numarul 1 a multor consumatori romani.

Produsele ce ajung pe rafturile magazinelor sunt realizate in unitatea de productie Aldis din judetul Calarasi, care are o capacitate de productie de cca 200 de tone mezeluri/zi. Cele peste 160 de mijloace de transport specializate din flota companiei asigura livrarea produselor in intreaga tara.

sibiuFabrica Aldis dispune de un sistem integrat de productie si de tehnologii ce permit fabricarea unei game foarte variate de produse din carne – de la carne proaspata, fabricarea micilor si carnatilor proaspeti, obtinerea de produse fiert-afumate, salamuri, carnati si specialitati, dar si obtinerea de produse crud-uscate (inclusiv cele cu mucegai nobil).

Aldis face parte din Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu, fiind unul dintre cei 6 producatori romani de mezeluri cu drept de fabricatie pentru Salamul de Sibiu, produs valoros recunoscut si protejat la nivel european ca Indicatie Geografica Protejata (IGP).

Prioritatea principala a companiei Aldis este de a pastra, conserva traditiile si elementele traditionale romanesti, asa cum reiese dintr-o analiza simpla a portofoliului de produse si a evolutiei acestuia.