Five Continents, unul dintre producatorii principali din regiunea Moldovei, sprijina campania „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
176

Five Continents Group – Botosani, ale carei produse sunt nelipsite de pe rafturile marilor retele de magazine de multi ani, participa activ la informarea corecta a consumatorului roman si s-a alaturat campaniei “Sa intelegem mai bine alimentele” de la Iasi.

Avand in vedere numeroasele stiri ce tin prima pagina a ziarelor si publicatiilor online si care sunt difuzate in prime time la posturile nationale media, Five Continents Group face eforturi pentru a transmite catre publicul larg mesajul ca produsele lactate ar trebui sa faca parte din dieta zilnica, exceptie fiind desigur persoanele cu intoleranta la lactoza.

Asa cum am aratat si in cadrul workshop-ului care a avut loc in 7 iunie in Mall Promenada, lactatele, in intreaga lor diversitate, contribuie la functionarea normala a organismului, daca sunt consumate cu moderatie – criteriu de urmarit si in consumul de carne, panificatie sau orice alt tip de aliment.

Cate numere sunt pe cutia de lapte, de atatea ori a fost reciclat produsul. FALS – unul dintre miturile combatute in cadrul dialogului intre specialisti si consumatori, facilitat de organizatorii RO.aliment.

Calitatea si siguranta
Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile grupului este  implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare.

Pe langa echipamentele moderne pe care le au, fabricile detin laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate. Unul dintre produsele cu cele mai mari vanzari este cascavalul, fiind un produs autentic romanesc. Produsele sunt distribuite atat pe plan national, cat si pe plan international, fiind cunoscute si apreciate de consumatori. De aceea, avem toate motivele sa ne mandrim cu produse de cea mai buna calitate si cu un cascaval autentic romanesc, traditional, realizat conform tuturor cerintelor europene.

Va invitam sa degustati cascavalul marca Five Continents Group la Iasi, in gradina Mall-ului Palas, in perioada 19 – 20 iulie.

Produsele lactate Five Continents Group – Botosani,

Ideale pentru familia ta!

http://five-continents.eu

 


Urmand obiectivele propuse in cadrul campaniei “Sa intelegem mai bine alimentele”, in zilele de 19 si 20 iulie vom fi prezenti in gradina Mall Palas Iasi!

Va invitam sa ne fiti alaturi pentru ca timp de 6 luni sa incercam sa schimbam perceptia consumatorului prin informare si educare!

Va invitam sa va alaturati campaniei participand cu stand de sampling sau/si vanzare pentru a va face cunoscute produsele in zona Iasiului cat si pentru a va consolida imaginea in calitate de sustinatori activi ai unei campanii unice de informare educare si constientizare, care are ca scop:
– Clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor.
– Consolidarea imaginii companiilor producatoare de alimente.
– Demontarea stirilor false despre alimente.

ATUURILE LOCATIEI MALL PALAS IASI – http://palasiasi.ro/gradina/

– Ansamblul PALAS este pozitionat in centrul Iasiului, zona care beneficiaza de un important vad comercial si turistic. (in perioada verii se intorc acasa multi din cei ce lucreaza in afara granitelor)
– Accesul facil in orasul Iasi este realizat prin intermediul retelei de mijloace de transport in comun si prin arterele rutiere (E58, E583, E85) si pietonale moderne.
– Aeroportul International Iasi, situat la 10 minute de centrul orasului, face legatura cu principalele localitati din Romania, dar si cu marile capitale europene.

FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

AICI puteti vizualiza poze reprezentative din zilele de 7 si 8 iunie, din Mall Promenada, acolo unde a avut loc prima activare a campaniei care se desfasoara pe o durata de 6 luni.