Florin Capatana: Auchan este pregatit pentru sarbatorile de iarna

0
129
Auchan

Pe langa provocarile obisnuite pentru final de an (supraaglomerarea magazinelor, dificultatea aprovizionarii in concordanta cu cererea deosebit de mare pentru segmentul produselor traditionale de Craciun), retailerii se confrunta si cu o acutizare a crizei din sectorul carnii de porc, a afirmat Florin Capatana, director calitate Auchan Romania, la workshopul organizat de revista RO.aliment, in cadrul campaniei “Sa intelegem mai bine alimentele” din centrul comercial Auchan Drumul Taberelor (29-30 noiembrie).

” In acest moment, suntem intr-o febra a aprovizionarii magazinelor, a gandirii strategiei de program pentru a veni in intampinarea clientilor si a avea un program cat mai flexibil pentru clientii nostri, astfel incat sa nu existe o aglomerare in magazinele noastre. Auchan este pregatit in acest moment pentru sarbatorile de iarna, avand o gama complexa si completa de produse fabricate atat in interiorul magazinelor, cat si de produse ce provin de la furnizorii nostri. Dintre provocarile pe care le avem in aceasta perioada extrem de aglomerata as dori sa o mentionez pe cea a aprovizionarii cu carne de porc. Din acest punct de vedere, Romania traverseaza o mare criza. Incercam sa ne aprovizionam din surse cat mai indemne de focarele de pesta porcina africana”, a dat asigurari seful departamentului calitate al retailerului francez vineri, 29 noiembrie.

Inregistrarea live a workshopului o puteti accesa aici


Despre campania “Sa intelegem mai bine alimentele”
Campania “Sa intelegem mai bine alimentele” organizata de RO.aliment, impreuna cu Auchan, producatorii sustinatori, asociatiile de profil si autoritati, a organizat vineri, 29 noiembrie 2019, in Complexul Comercial Drumul Taberelor, workshop-ul cu tema „Alimente sigure si de calitate, o prioritate pentru producatori si autoritati nu doar de sarbatori”.

In panel au fost invitati: Dana Tanase – Director Executiv ARC (Asociatia Romana a Carnii), Dr. Ing. Gabriela Mohan – inginer cercetare Centru Informare Tehnologica IBA, Dorin Cojocaru – Presedinte APRIL (Asociatia Patronala a Industriei Laptelui din Romania), Florin Capatana, director calitate Auchan Romania, Paul Anghel, director general ANPC si Crina Geaca, director calitate Aldis.

“Sa intelegem mai bine alimentele” este singura campanie nationala care pentru a evita astfel de posibile evenimente neplacute pune fata in fata consumatorii cu autoritatile, producatorii si specialistii din cercetare si mediul universitar astfel incat primii sa aiba la dispozitie toate informatiile pentru a putea face diferenta intre stirea falsa si adevar, dar si pentru a intelege efectele benefice ale unei diete corecte si echilibrate.

Sustinatorii campaniei, Aldis, Comtim, Borsec, Ocean Fish, Napolact, Five Continents, Five Continents Grup, Romfulda, Avastar, Vascar, Diana, Olympus, Sanlacta, Tano Prod, Perutnina, Mirdatod, Albalact, Mestesugari de Gusturi, Cris-Tim, Kosarom, Bradet, Danone, Eco Extract, organizatiile profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR) si IBA Bucuresti, isi doresc ca prin transparenta oferita in legatura cu procesul tehnologic, cu ingredientele folosite sau orice alte detalii folositoare in luarea deciziei atunci cand trebuie sa aleaga ce sa puna in cos, sa castige consumatori mai sanatosi, mai educati, presa mai bine informata si vanzari mai multe.