„Moldova in Bucate” – sanatate in preparate. Noul partener al campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
434

Producatorul de preparate din carne si conserve, Vascar, unul dintre cei mai vocali sustinatori ai produselor naturale, este cel mai nou partener al campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, pe toata durata ei.

Mesajele campaniei (o informare corecta, pentru un consum echilibrat, cu produse de calitate) se aliniaza la strategia din ultimii ani a companiei Vascar, condusa de Vlad Ciuburciu.

Anul trecut, Vascar a lansat linia „Alege natural, fara E-uri” pentru comercializarea de produse de carne, realizate cu ingrediente 100% naturale, fara E-uri, aditivi, conservanti sau coloranti. Cu aceasta ocazie, compania a introdus pe piata romaneasca urmatoarele produse:

● produse rumenite “Moldova in Bucate” (Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, Salam rumenit, Salam de vara rumenit si Carnati taranesti rumeniti);
● specialitatile de rata “Moldova in Bucate” (Pulpa de rata si Piept de rata);
● produsele “Moldova in Bucate” din gama Horia Virlan (Burger 100% antricot de vita, Carnaciori de casa, Carnaciori de casa picanti si Carnati taranesti cu busuioc);
● gama de carne fresh 100% romaneasca (Cotlet de porc cu os, Ceafa de porc cu os, Carne tocata, Snitel din carne de porc)
● gama de mancaruri si ciorbe la conserva “Moldova in bucate”.


Despre “Moldova in Bucate” si Vascar
Brandul “Moldova in Bucate” a fost lansat in cadrul targului INDAGRA din 2015 si este o gama completa de preparate din carne, atent selectionate, condimentate cu grija de tehnicienii Vascar.

Preparatele „Moldova in Bucate” sunt inspirate din retetele traditionale moldovenesti, motiv pentru care romanii au capatat un apetit special pentru aceasta gama.

Portofoliul de produse Vascar (impartit sub marcile “Vascar” si “Moldova in Bucate”) contine o gama completa de mezeluri, carne semi preparata, carne fresh, pateuri, conserve si mancaruri la cutie.

VASCARAcestea ajung la consumator prin cele 19 magazine proprii din regiunea Moldovei, dar si prin reteaua de magazine traditionale partenere, la nivel national. Vascar realizeaza si produse “marca proprie” pentru unele dintre cele mai mari retele de magazine: Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image si Penny.

Vascar, compania familiei Ciuburciu, a fost infiintata in 1984 la Vaslui, fiind fosta Industrie a Carnii Vaslui, una dintre putinele afaceri din aceasta perioada ce au reusit sa faca fata provocarilor comerciale post-comuniste. Are o istorie de 35 de ani, o cifra de afaceri de peste 18 milioane de euro la finalul anului 2018 si o fabrica moderna la Vaslui, unde produce peste 250 de sortimente de preparate din carne si conserve.

In prezent, Vascar are peste 300 de angajati, fiind unul dintre principalii angajatori din regiunea Moldovei si unul dintre cei mai mari producatori de preparate din carne si conserve din Romania.Despre campanie
Campania “Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN), a IBA Bucuresti si a partenerilor CRIS-TIM, Comtim, Aldis, Five Continents, Tano Prod, Napolact, Ocean Fish si Eco Extract, am fost prezenti de curand la Iasi (19 – 20 iulie), revenim la Bucuresti (9-10 august) si apoi la Cluj (septembrie).

Pentru a afla programul complet, urmariti stirile RO.aliment!