Napolact sustine informarea corecta a consumatorilor. Va invitam in parcul Iulius Mall sa aflati adevarul despre alimente

0
171

FrieslandCampina Romania, producatorul lactatelor Napolact, este partener al campaniei de informare corecta si educare a publicului larg ”Sa intelegem mai bine alimentele” organizata de RO.aliment in perioada 7 iunie-7 decembrie 2019.

Napolact invita clujenii sa deguste produsele Napolact si sa se distreze la standul special amenajat in parcul Iulius Mall, de unde vor putea afla mai multe informatii despre calitatea, modul de producere si ingredientele pe care acestea le contin.

Despre FrieslandCampina
FrieslandCampina Romania face parte din compania olandeza Royal FrieslandCampina, organizatie aflata in topul celor mai mari producatori mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte. Anul trecut a fost un an record pentru Napolact, fiind cel mai bun din ultimii 10 ani, datorita, printre altele, si lansarii iaurturilor cu fructe din gama bio. Peste 75% din vanzarile companiei in 2018 au provenit reprezentat brandul Napolact.

In prezent, FrieslandCampina Romania lucreaza cu peste 1.000 de ferme, circa 400 fiind certificate ecologic. Din dorinta de a-i ajuta pe fermierii din Ardeal sa dezvolte un model de business sustenabil, compania a investit peste 300.000 de euro in demararea de proiecte si programe speciale.

Pentru mai multe informatii accesati website-ul producatorului: https://www.frieslandcampina.com/en/Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN) si a IBA Bucuresti, caravana a poposit si la Pallas Iasi (19 – 20 iulie), urmand sa revenim la Auchan Titan Bucuresti (9-10 august) si apoi la Iulius Mall Cluj (20-21 septembrie).


FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

Pentru a afla programul complet, accesati link-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/intelegem-alimentele/ 

Poze elocvente de la cele 2 activari, Mall Promenada si Pallas Iasi gasiti accesand link-urile de mai jos:

POZE CAMPANIE ACTIVARE 1 – MALL PROMENADA BUCURESTI

POZE CAMPANIE ACTIVARE 2 – PALLAS MALL IASI

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.