Ocean Fish prezent la Iasi in cadrul campaniei “Sa intelegem mai bine alimentele”

0
127

Cel mai mare producator de peste si produse din peste din Romania, Ocean Fish, sustine in continuare campania „Sa intelegem mai bine alimentele” si la Iasi, al doilea oras in care ajunge caravana.

Somonelu’ Pancho este doar unul dintre produsele Ocean Fish care va asteapta la degustare pe 19 si 20 iulie, in gradina Mall Palas Iasi. Va asteptam cu copii, familie, prieteni, la workshopul „Demontam stirile false despre alimente”, la cooking show si la zona speciala dedicata celor mici (cu jocuri, tombole si degustari de produse).

Cum a aratat campania de la Bucuresti

Ocean Fish, reacreditat furnizor oficial al Casei Regale
Procesatorul de peste cu sediul in Afumati a primit pentru a doua oara consecutiv brevetul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, potrivit unui anunt facut de companie pe o retea de socializare.

„A fost o zi foarte importanta pentru noi si ne bucuram sa impartasim vestile bune cu voi: am primit pentru a doua oara consecutiv distinctia de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei. In cadrul ceremoniei de aseara, Principele Radu al Romaniei ne-a inmanat brevetul ce reprezinta pentru noi inca o dovada a mentinerii standardului de calitate la cele mai inalte cote si o recunoastere ce ne face sa fim foarte mandri de rezultatele muncii noastre”, au declarat reprezentantii Ocean Fish.

Compania a obtinut primul astfel de brevet in iunie 2016, cand a devenit singurul producator de peste si produse din peste din Romania care a dobandit calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de entitatea certificata. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism.


Despre Ocean Fish
Ocean Fish, primul procesator ce a pus pe piata romaneasca somonul afumat in urma cu 20 de ani, are acum un nou slogan: „Pasiune norvegiana pentru peste!”.

In prezent, capacitatea de procesare si distributie este de aproximativ 5.000 tone pe an, compania fiind pe primul loc in sectorul prelucrarii si conservarii pestelui: peste proaspat, semipreparate din peste si peste si fructe de mare congelate. Ocean Fish detine la Afumati si un depozit frigorific cu o capacitate de 15.000 tone, precum si de o flota proprie de 100 camioane. Investitiile continue in business cumuleaza peste 20 de milioane de euro, sustinute si de accesarea a cinci proiecte cu finantare europeana, impreuna cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Materiile prime sunt achizitionate din intreaga lume, prioritare fiind produsele din Oceanul Atlantic, Pacific, Indian, cat si Marile Nordului, Mediterana si Adriatica. Producatorul, avand standardul IFS are un intreg proces detaliat de selectionare a materiei prime: se achizitioneaza doar produse de la unitati acreditate, testate, care detin toate certificarile in materie de siguranta alimentara (indiferent ca vorbim despre o crescatorie sau de un vas de pescuit). Ajunsa la destinatie (depozitele Ocean Fish din Afumati), materia prima este atent verificata de Departamentul de control-calitate, excluzandu-se total posibilitatea folosirii de materii prime ce ar putea prejudicia calitatea produsului finit.