Ocean Fish, singurul procesator de peste care s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
57

Cel mai mare producator de peste si produse din peste din Romania, Ocean Fish, este partener, pentru a treia oara, al campaniei de educare „Sa intelegem mai bine alimentele”, demarata RO.aliment.

Caravana poposeste acum, pe 20 si 21 septembrie la Iulius Mall Cluj-Napoca.

Ocean Fish a fost alaturi de organizatorii campaniei, prin stand de degustare, dar si organizarea activitatilor la zona dedicata copiilor din cadrul caravanei.

Reprezentantii Ocean Fish s-au bucurat sa il aduca pe Somonelu’ Pancho in fata celor mici si sa le explice vizitatorilor despre aportul consumului de peste in mentinerea echilibrului si starii de sanatate.

Somonelu’ Pancho este doar unul dintre produsele Ocean Fish care va asteapta la degustare in parcul Iulius Mall, pe 20 si 21 septembrie. Va asteptam cu copii, familie, prieteni, la workshopul „Demontam stirile false despre alimente”, la cooking show si la zona speciala dedicata celor mici (cu jocuri, tombole si degustari de produse).

Despre Ocean Fish
Ocean Fish, primul procesator ce a pus pe piata romaneasca somonul afumat in urma cu 20 de ani, are acum un nou slogan: „Pasiune norvegiana pentru peste!”.

In prezent, capacitatea de procesare si distributie este de aproximativ 5.000 tone pe an, compania fiind pe primul loc in sectorul prelucrarii si conservarii pestelui: peste proaspat, semipreparate din peste si peste si fructe de mare congelate.

Ocean Fish detine la Afumati si un depozit frigorific cu o capacitate de 15.000 tone, precum si de o flota proprie de 100 camioane. Investitiile continue in business cumuleaza peste 20 de milioane de euro, sustinute si de accesarea a cinci proiecte cu finantare europeana, impreuna cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Materiile prime sunt achizitionate din intreaga lume, prioritare fiind produsele din Oceanul Atlantic, Pacific, Indian, cat si Marile Nordului, Mediterana si Adriatica. Producatorul, avand standardul IFS are un intreg proces detaliat de selectionare a materiei prime: se achizitioneaza doar produse de la unitati acreditate, testate, care detin toate certificarile in materie de siguranta alimentara (indiferent ca vorbim despre o crescatorie sau de un vas de pescuit). Ajunsa la destinatie (depozitele Ocean Fish din Afumati), materia prima este atent verificata de Departamentul de Control-Calitate, excluzandu-se total posibilitatea folosirii de materii prime ce ar putea prejudicia calitatea produsului finit.