La standul Olympus din parcul Iulius Mall Cluj, in perioada 20-21 septembrie veti putea degusta bautura Carpos

0
101

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, va avea stand de degustare in cadrul campaniei de informare „Sa intelegem mai bine alimentele”, demarata de RO.aliment.

Astfel, 20 si 21 septembrie, reprezentantii Olympus va asteapta lin parcul din Iulius Mall Cluj, pentru a cumpara direct de la producator produsele dvs favorite. Producatorul revine astfel in cadrul campaniei, dupa ce a mai participat si la alte 2 activari care s-au desfasurat in Mall Promenada din Bucuresti si la Auchan Titan. Prin aceasta participare, producatorul sustine consumul de alimente de calitate si isi arata sustinerea pentru eforturile de educare a publicului consumator roman.

Pentru a afla adevarul despre alimentele si cat de sigure sunt ele sau cum putem diferentia un produs de foarte buna calitate de unul calitativ mai slab, RO.aliment organizeaza o noua intalnire cu specialistii, cu intrare gratuita pentru consumatori in parcul Iulius Mall Cluj.


Despre bauturile Carpos
La standul Olympus veti putea degusta Carpos, cea mai noua bautura din portofoliu, fiind o alternativa nutritiva a laptelui, conceputa pentru consumatorii de produse vegetale cu un continut nutritional ridicat.

Bauturile Carpos au fost lansate la finalul anului trecut si sunt disponibile in cinci variante: pe baza de migdale, pe baza de migdale cu cacao, bautura vegetala neindulcita pe baza de migdale, bautura vegetala neindulcita pe baza de nuci si bautura vegetala pe baza de fistic.

Gama Carpos nu contine lactoza sau gluten, adresandu-se in special persoanelor cu intoleranta alimentara, dar si consumatorilor ce prefera bauturile hipo-calorice.

Bauturile comercializate sub acest brand au castigat, in 2018, premiul pentru inovatie in cadrul SIAL Paris, expozitia marcata in calendarele tuturor producatorilor, procesatorilor si furnizorilor din industria alimentara.Despre Olympus
Olympus a fost primul producator de lactate care a lansat iaurtul grecesc pe piata locala, in anul 2011, transformandu-l intr-un produs emblematic pentru marca.

Activ in Romania din 1999, grupul Olympus a investit in acest timp peste 130 de milioane de euro in businessul din tara noastra, in speta in fabrica de la Halchiu, judetul Brasov.

Unitatea de productie dispune de o suprafata de 35.000 de mp, beneficiaza de echipamente de ultima generatie cu o capacitate de colectare a laptelui impresionanta de 75 de tone pe ora. Aici sunt produse iaurturile, diferitele tipuri de lapte proaspat si UHT, branzeturile si smantana, ce sunt apoi distribuite in toata tara in retelele de hiper si supermarketuri.

In prezent, grupul Olympus opereaza in 43 de tari din intreaga lume si detine cinci unitati de productie in trei tari (Grecia, Romania si Bulgaria).