Producatorul de carne Avastar sustine informarea corecta a consumatorului

0
155

Businessul condus de Vasile Plesca, Avastar, s-a alaturat campaniei de informare corecta „Sa intelegem mai bine alimentele”, pentru urmatoarele 4 luni, pe toata durata campaniei.

Avastar reprezinta o afacere de familie, cu investitii de aproximativ 7 milioane de euro. Activitatile demarate sunt sacrificarea, transarea si distributia produselor catre magazine, pe cele trei linii de productie: carne de vita, de porc si de oaie. De multi ani este unul dintre furnizorii preferati in zona Moldovei si nu numai, numarandu-se printre primii jucatori de acest calibru ce au dobandit acreditarea SR EN ISO 9001/2015,SR EN ISO 22000/2005 ,SR EN ISO 14001/2015,BRC si IFS.

De la un microabator cu cinci angajati in zona Pascani in urma cu 25 de ani, acum Avastar genereaza o cifra de afaceri de 125.213.602 lei, exporta in statele-membre Uniunii Europene, dar si in afara blocului comunitar. Pentru a-si consolida pozitia pe piata externa, compania participa in calitate de expozant la marile evenimente dedicate industriei alimentare, inclusiv la Anuga (Koln, 5-9 octombrie 2019).

Daca in anul 2000, Avastar a inaugurat primul magazin propriu in Pascani, luna aceasta a anuntat un nou program de investitii, pentru a aduce pe piata un nou tip de unitate comerciala, adresata consumatorului modern, cu o oferta bogata de produse semipreparate, sub brandul Picanteria. Pentru a sustine acest demers, Avastar va investi 3 milioane de euro pentru infiintarea sectiei noi de fabricare a semipreparatelor.

Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” – Iasi, 19 si 20 iulie

Campania de informare, educare si corectare a perceptiei consumatorului „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata in premiera nationala de revista de specialitate RO.aliment, faciliteaza intalnirea dintre expertii in calitate/testare si consumatorii romani in gradina Mall Palas Iasi, pe 19 si 20 iulie.

Cu aceasta ocazie, revista RO.aliment invita locuitorii Iasiului, jurnalistii ce acopera aceasta zona sau domeniul sanatatii, dar si specialistii in nutritie, stil de viata echilibrat si cercetare sa participe la workshopul in care ne-am propus sa spunem adevarul despre miturile referitoare la alimente.

Mall Palas Iasi

Pe langa zona de standuri si intalnirea cu specialistii, campania „Sa intelegem mai bine alimentele” va aduce in gradina Mall Palas Iasi si un show culinar, dar si o zona dedicata copiilor, cu activitati specifice.

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CATRE MAI MULTE DETALII