Mirdatod va invita la degustare in Auchan Titan, pe 9-10 august. Telemeaua de Ibanesti, untul si smantana sunt doar cateva dintre produsele pe care le puteti incerca.

Degustarea se desfasoara in cadrul campaniei de informare corecta „Sa intelegem mai bine alimentele”, ce a debutat pe 7 iunie la Bucuresti in Promenada Mall, a continuat la Iasi, in Palas Mall (19-20 iulie), se opreste din nou la Bucuresti in Auchan Titan (9-10 august), dupa care in septembrie ne vedem la Cluj.

Timp de doua zile (9 si 10 august), sunteti asteptati la standul Mirdatod unde reprezentantii companiei va vor oferi informatii despre modul in care sunt preparate aceste produse si despre valoarea lor nutritionala cat si despre ingredientele folosite. Dupa degustare, va asteptam si la workshopul „Demontam stirile false despre alimente”-partea a 3-a, in care aflam ce produse alegem atunci cand suntem la raft, ce este bine sa le oferim copiilor nostri si cum arata o dieta sanatoasa, pentru o dezvoltare echilibrata.


Despre Mirdatod
Mirdatod este primul producator roman ce a primit certificarea „Denumire de Origine Protejata” (DOP). Afacerea controlata de fratii Mircea si David Todoran a anticipat directia in care se va schimba piata si a mizat pe o gama de produse montane naturale romanesti, cu o trasabilitate 100% romaneasca, de la furca la furculita.

Acesta este si motivul pentru care s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, constientizand, in urma cu multi ani, cat de importanta este educarea consumatorului. De aceea, participa cu mandrie la targurile dedicate productiei autohtone, unde explica vizitatorilor cat de multa grija si atentie se pun in realizarea produselor de Ibanesti.

Cu o traditie de peste 25 de ani pe piata romaneasca, Mirdatod dispune de o unitate de procesare a laptelui in comuna Ibanesti din judetul Mures. Recent, a anuntat ca isi va mari capacitatea de productie in acest an printr-o investitie de 7 mil. euro intr-o noua fabrica, realizata din fonduri europene.

Concomitent, exista planuri pentru dezvoltarea de noi produse si extinderea retelei de distributie. Cu un portofoliu de peste 50 de sortimente, produsele de Ibanesti sunt comercializate prin parteneri din domeniul HoReCa, dar si in retelele de magazine Auchan, Mega Image, Penny Market, Selgros, Cora si Profi.


Despre campanie
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” a debutat pe 7 iunie 2019, in Mall Promenada Bucuresti, cu un workshop ce a facilitat intalnirea specialistilor din cercetare, cu reprezentantii producatorilor din industria alimentara si consumatorii finali. Cu sprijinul organizatiilor profesionale din industria alimentara (APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, ROMPAN) si a IBA Bucuresti, caravana a poposit si la Pallas Iasi (19 – 20 iulie), urmand sa revenim la Auchan Titan Bucuresti (9-10 august) si apoi la Iulius Mall Cluj (septembrie).


FORMULAR DE INSCRIERE CAMPANIE

Pentru mai multe articole realizate in cele 2 luni de cand a demarat campania accesati link-ul RO.aliment: https://www.roaliment.ro/intelegem-alimentele/ 

Poze elocvente de la cee 2 activari, Mall Promenada si Pallas Iasi gasiti accesand link-urile de mai jos:

POZE CAMPANIE ACTIVARE 1 – MALL PROMENADA BUCURESTI

POZE CAMPANIE ACTIVARE 2 – PALLAS MALL IASI

BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA IN CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”:

• Castigati brand awareness pentru produsele dvs.
• Beneficiati de o campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline.
• Participati activ la o campanie unica de constientizare, informare si educare a consumatorilor.
• 6 luni de vizibilitate.
• Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs.
• Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu.
• Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media pe paginile de Facebook si Instangram ale locatiilor in care desfasuram activari dar si prin intermediul campaniilor media initiate de RO.aliment.
• Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV.
• Vizualurile afisate in cadrul panourilor situate in blocurile din apropierea zonelor de desfasurare a activarilor.
• Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CERE MAI MULTE DETALII